Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme İçinin Güzelliği Dışına Vurmuş Kadın Rimmaa

aviator007

Normal Üye
31 Tem 2021
2
6
27
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Rimmaya anlık görüşmede ilk seferde buluşma randevusu almak mutluluktan beni yerden kesti ve güzel bir birliktelik olacağını o anda hissetmiştim. Kendine özgün duru bir güzelliği var. Güzel hoş sohbetti de ayrı güzel. Sonrasında kendimizi ne ara yatağa geçtik anlamadım ve ilk dudakların birleşmesiyle tutkulu tam 2 saati dolu dolu yaşadık beraber. Ben daha öncelikli olarak karşı tarafı mutlu olması taraftarı olduğum ve Rimma da aynı şekilde olduğu için ten uyuyumumuz süperdi. Aynı anda nasıl orgazm oluşlarımızı unutamam bile... Tekrardan görüşmek için gün sayıyorum desem yalan olmaz. Zayıf narin vücuttan hoşlanıyorsanız Rimma tam adresi diyebilirim. Herşey için çok teşekkürler Rimmaa🙏😘

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
11,899
10,094
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşımınız için teşekürler

23423412323 Çevrimdışı
17 Eyl 2022
290
210
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Rimmaya anlık görüşmede ilk seferde buluşma randevusu almak mutluluktan beni yerden kesti ve güzel bir birliktelik olacağını o anda hissetmiştim. Kendine özgün duru bir güzelliği var. Güzel hoş sohbetti de ayrı güzel. Sonrasında kendimizi ne ara yatağa geçtik anlamadım ve ilk dudakların birleşmesiyle tutkulu tam 2 saati dolu dolu yaşadık beraber. Ben daha öncelikli olarak karşı tarafı mutlu olması taraftarı olduğum ve Rimma da aynı şekilde olduğu için ten uyuyumumuz süperdi. Aynı anda nasıl orgazm oluşlarımızı unutamam bile... Tekrardan görüşmek için gün sayıyorum desem yalan olmaz. Zayıf narin vücuttan hoşlanıyorsanız Rimma tam adresi diyebilirim. Herşey için çok teşekkürler Rimmaa🙏😘
Senden benda keyf aldım tatlım, seninle tekrar o sevişmeler olmasını isterim dudak dudağa deymesini ve ...................... 😃💋👅❤️

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar