- 19 Nis 2021
- 9,768
- 22,305
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bayan
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Yapma yakıyorsun beni❤
Isıtma sınırını geçtik. Yanmaya başlıyacağız sanırım
Akşamın karanlığına düşen bir Ay parçası Seninle kutuplara gitsek orda bile üşümem senin güzelliğin Gezegene fazla
İçimiz cayır cayır oldu
Isınmaya çık ama çok ihtiyacım var
Rica ederim ben teşekkür ederimBu soğuk havalarda içimizi ısıttığınız için çok teşekkür ederiz ☺☺☺ Özellikle belirtmek isterim Beyaz size başka yakışıyor![]()
Çok teşekkür ederim bebeğimher foton ayri bir olay harikasin![]()
Ozaman yansın buralarIsıtma sınırını geçtik. Yanmaya başlıyacağız sanırım![]()
![]()
![]()
Çok mutlu olurumBeraber yanalım o zaman
Çok teşekkür ederimAkşamın karanlığına düşen bir Ay parçası Seninle kutuplara gitsek orda bile üşümem senin güzelliğin Gezegene fazla
Birazdan itfaiye gelir merak etme bebeğim yada ben seni söndürürümİçimiz cayır cayır oldu![]()
Herzaman farklılık yaratmayı severimSiyah jartiyer+beyaz topuklu artık favorim..![]()
Yorum güzel se sebebi sensin daha güzel yorumlar için fotoları dört gözle bekliyorumÇok teşekkür ederimne kadar güzel bir yorum
❤❤
❤❤
İzmir'i bile duman sardı bukadar mı yandın sen kuzumIsındım hemde nasssi![]()
Teşekkür ederimYorum güzel se sebebi sensin daha güzel yorumlar için fotoları dört gözle bekliyorum![]()
Olur canım inşallah yakın bir zamanda neden olmasınsarılıp ısınalım beraber birgün
Senin içinde olduğun hangi resim kötü olur kiTeşekkür ederimgüzel yorumlara güzel resim gelir ozaman
❤❤❤
Sadece ısınmaya mı bence sen de yanmalısınIsınmaya çık ama çok ihtiyacım var![]()
Canımsın teşekkür ederimSenin içinde olduğun hangi resim kötü olur ki![]()
Senin yanında ben tatlı nın kreması olurumCanımsın teşekkür ederimçok tatlısın ❤❤❤
Hahahaa teşekkür ederimSenin yanında ben tatlı nın kreması olurum
Sen yeter ki iste olurum ben sosu ben dökerim ama söz müHahahaa teşekkür ederimbugünlerde krema olmak isteyen çok var siz çilek
sosu olun
❤❤
Kramel,çilek sosu bakalım hayırlısı sonumuz nereye gitcekSen yeter ki iste olurum ben sosu ben dökerim ama söz mü
Bebeğim ben yanına geleyim İzmir yanacak sen ne diyosunİzmir'i bile duman sardı bukadar mı yandın sen kuzum ❤♥
![]()
Çikolata krem şanti ne istersen her şey var bende ama sen olunca bambaşka olacağı kesinKramel,çilek sosu bakalım hayırlısı sonumuz nereye gitcek❤❤
Kesinlikle siz süzülen bembeyaz bir kuğu gibisinizRica ederim ben teşekkür ederimevet beyaz'ın yakıştığını herkes söylüyor teşekkür ederim ❤❤
Gel bebeğim sen İzmir'e gelBebeğim ben yanına geleyim İzmir yanacak sen ne diyosun![]()
Ortalık karıştıÇikolata krem şanti ne istersen her şey var bende ama sen olunca bambaşka olacağı kesin
Çok teşekkür ederimKesinlikle siz süzülen bembeyaz bir kuğu gibisiniz ❤❤❤
Teşekkür ederimtenine dokunsam alev alırım yine büyüleyicisin![]()
Bu kadar kısa süredeAma yapma böyle şeyler zaten özlem çekiyoruz dahada yakma bizi![]()
Soslar sizden gerisi bizdenSoslar bende bosuna barmenlik yapmiyoruz
Ortada senin gibi büyüleyen bir hanımefendi olduğu için karışması normal her tat sende farklı izler bırakırOrtalık karıştıaman Allahım
![]()
Çok teşekkür ederimOrtada senin gibi büyüleyen bir hanımefendi olduğu için karışması normal her tat sende farklı izler bırakır
İnşaallah o anları yaşamak için en yakın zamanda rahatsız edeceğim siziÇok teşekkür ederimçok incesiniz ♥❤♥ o tatları yaşamak üzere
![]()
Tabiki sevinirimİnşaallah o anları yaşamak için en yakın zamanda rahatsız edeceğim sizi
Capkın cocuk bu yanıtı beğendiTabiki sevinirimne zaman isterseniz ❤❤ bende sizi tanımak için sabırsızlanıyorum
♥♥
Cansel UlusoyCapkın cocuk bu yanıtı beğendi
Çapkın cocuk da Cansel Ulusoy efsanesi ni tanımak ve yaşamak ister en yakın vakitte göz göze diz dizeCansel Ulusoyçapkın çocuğu tanımak ister
![]()
Büyük bir zevkleÇapkın cocuk da Cansel Ulusoy efsanesi ni tanımak ve yaşamak ister en yakın vakitte göz göze diz dize
Isınmaktan daha önemlisi seninle yanmak seninle haz yaşamakSadece ısınmaya mı bence sen de yanmalısın![]()
Amaç o değil mi zaten iklimleri ve kafaları karıştırmakiklimi değiştirdin resmen![]()
Yanalım yanalım ateşlerde yanalımIsınmaktan daha önemlisi seninle yanmak seninle haz yaşamak ❤![]()
tatlımı yoksa tatlı ekşi mi olsunSoslar sizden gerisi bizden![]()
Ben tatlı olmasını isterimtatlımı yoksa tatlı ekşi mi olsun)
yılbaşına özel alman keklerinden ilham aldıgım tatlı kokteyli öneririm sanaBen tatlı olmasını isterim![]()
Daha önce hiç denemedimyılbaşına özel alman keklerinden ilham aldıgım tatlı kokteyli öneririm sana![]()
Yolum düşerse izmire denetmek isterim elimin lezzeti ileDaha önce hiç denemedim ☺![]()
Olur çok sevinirimYolum düşerse izmire denetmek isterim elimin lezzeti ile![]()
İşim geregi mutlu insan ve güleryüzlü insan benim velinimetimdirOlur çok sevinirimteşekkürler
![]()
Teşekkürlerİşim geregi mutlu insan ve güleryüzlü insan benim velinimetimdir ❤
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!