Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme İlbige Der Susarım...

18 May 2020
83
142
37
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Günaydınlar,

Foruma yeni Üye olan Güzelleri Görünce Açıkçası İnsanın Aklı Karışıyor. Böyle bir karmaşa içinde @İLBİGE dikkatimi çekerek Hiç vakit kaybetmeden tanışmak istedim.

HEMEN yazdım ve hızlı bir şekilde dönüş yapması kendine hayran bıraktı. Bundan dolayı çok teşekkür ederim @İLBİGE

Programı kararlastirip, sabırsızlıkla o muhteşem güzelliği beklemeye başladım. Kapıyı açtım ve karşımda tarzı, güzelliği, tatlılığı, güler yüzlülüğü, samimiyeti, pozitif enerjisi ile karşımda duruyordu. Tanışma ve muhabbetten sonra kıpır kıpır karşımda duran @İLBİGE ile dudaklarımız bir an da kavusu verdi. O kadar istekli ve arzulu ki insan öpüşme de uçmaya başlıyor. Öpüşme de bu hale beni getiren @İLBİGE ilerisinde beni Pamuk Gibi yapmış mıdır :) Kesinlikle EVET. Her konu da o kadar sıcak, o kadar şehvetli ki insanı alıp götürüyor uzaklara...

Gerçekten seni tanıdığıma çok ama çok memnun oldum. En kısa zamanda görüşmek üzere sağlıcakla kal Güzellik 🥰😘🥰

Iightning Çevrimdışı
30 May 2022
36
28
34
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Referans için teşekkürler. İlbige, çok merak uyandıran birisi. Biraz daha detay verebilirseniz İlbige'yi daha iyi tanıyabiliriz.

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,679
10,834
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel ve bilgilendirici paylaşım için teşekkürler...

İLBİGE Çevrimdışı
3 Haz 2022
80
496
26
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Günaydınlar,

Foruma yeni Üye olan Güzelleri Görünce Açıkçası İnsanın Aklı Karışıyor. Böyle bir karmaşa içinde @İLBİGE dikkatimi çekerek Hiç vakit kaybetmeden tanışmak istedim.

HEMEN yazdım ve hızlı bir şekilde dönüş yapması kendine hayran bıraktı. Bundan dolayı çok teşekkür ederim @İLBİGE

Programı kararlastirip, sabırsızlıkla o muhteşem güzelliği beklemeye başladım. Kapıyı açtım ve karşımda tarzı, güzelliği, tatlılığı, güler yüzlülüğü, samimiyeti, pozitif enerjisi ile karşımda duruyordu. Tanışma ve muhabbetten sonra kıpır kıpır karşımda duran @İLBİGE ile dudaklarımız bir an da kavusu verdi. O kadar istekli ve arzulu ki insan öpüşme de uçmaya başlıyor. Öpüşme de bu hale beni getiren @İLBİGE ilerisinde beni Pamuk Gibi yapmış mıdır :) Kesinlikle EVET. Her konu da o kadar sıcak, o kadar şehvetli ki insanı alıp götürüyor uzaklara...

Gerçekten seni tanıdığıma çok ama çok memnun oldum. En kısa zamanda görüşmek üzere sağlıcakla kal Güzellik 🥰😘🥰
Gerçekten dün gece için bende çok teşekkür ederim, çok keyifli vakit geçirdim. Sohbetimiz, seksimiz, ten uyumumuz tamamen ortaktı ve karşılıklı zevk aldık, tekrar görüşmek üzere:love::love::love:

Maske Çevrimdışı
29 Haz 2021
1,788
2,664
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merak uyandırıcı paylaşım için teşekkür ederim.. Sevişmenize sağlık:)

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
7,227
5,850
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Günaydınlar,

sewişmenize sağlık

Faar Çevrimdışı
15 Ağu 2018
2,821
1,963
Cinsiyetiniz nedir?
Geri bildirim için teşekkürler.

Lacinmert Çevrimdışı
16 Eyl 2021
52
177
43
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Forumda şuan en çok görüşmek istediğim pembiş inşallah en kısa sürede görüşeceğim. Paylaşım için çok teşekkürler.

Logan Çevrimdışı
8 May 2018
339
453
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Samimi ve bilgilendirici referans paylaşımı için teşekkürler.
İki tarafı da tebrik ederim.
Saygılar. 🙏

22 Tem 2020
87
152
42
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhaba @İLBİGE hanm cook merak ediyorum, resimler cok ilgi cekici, hadi gel diyor sanki🤩✌ kendiside kabul wderse bayram sonrasi bi gorsme istegnde buluncam🙈
Referans icn tskler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar