Danielo
Normal Üye
- 30 Ağu 2020
- 29
- 27
- 28
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Cansel hanım ile gerçekten unutulmaz bir deneyim yaşadım ve çok memnun kaldım. Tatlı bir rezidansta kalıyor kendisi, kolaylıkla park yeri bulabilirsiniz. Bizim görüşmemiz akşam 7'de başladı ve 1 saat sürdü, zamanın nasıl geçtiğini inanın anlamadım. İlk kez böyle bir görüşme yaptığım için baya heyecanlıydım. Cansel hanım aynı anda hem tatlı hem de seksi bir kadın. Sohbet ettikçe heyecanım biraz azaldı ve beni daha rahat hissettirdi. Sohbetten sonra loş, dönen kırmızı ışıkları olan odasına geçtik ve görüşmemiz başladı. Tavsiyem, kendinizi onun kollarına bırakın ve muhteşem bir deneyim yaşamaya hazır olun. İpeksi beyaz teni ve yumuşak dokunuşlarıyla adeta mest oluyorsunuz. Cansel hanım işini gerçekten iyi yapıyor. Her hareketi çok doğal ve akıcıydı. Görüşmenin sonuna kadar beni tamamen tatmin etmeyi başardı. Onunla geçirdiğim zamanın her saniyesi çok keyifliydi. Bana unutulmaz bir deneyim yaşattı ve bu yazıyı yazarken bile heyecanım yine arttı. Görüşme sonunda Cansel hanımla vedalaştım ve kendime söz verdim, bir sonraki fırsatta tekrar görüşeceğim. Cansel hanım, hem güzelliği hem de içtenliğiyle beni büyüledi. Bu yazıyı okuyanlara da tavsiyem, kendilerine bir iyilik yaparak Cansel hanımı ziyaret etmeleri. Kesinlikle pişman olmayacaklar. Kendisine tekrar teşekkür ediyor ve bir sonraki görüşmemizi dört gözle bekliyorum.