Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme İlk görüşme

Danielo

Normal Üye
30 Ağu 2020
29
27
28
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Cansel hanım ile gerçekten unutulmaz bir deneyim yaşadım ve çok memnun kaldım. Tatlı bir rezidansta kalıyor kendisi, kolaylıkla park yeri bulabilirsiniz. Bizim görüşmemiz akşam 7'de başladı ve 1 saat sürdü, zamanın nasıl geçtiğini inanın anlamadım. İlk kez böyle bir görüşme yaptığım için baya heyecanlıydım. Cansel hanım aynı anda hem tatlı hem de seksi bir kadın. Sohbet ettikçe heyecanım biraz azaldı ve beni daha rahat hissettirdi. Sohbetten sonra loş, dönen kırmızı ışıkları olan odasına geçtik ve görüşmemiz başladı. Tavsiyem, kendinizi onun kollarına bırakın ve muhteşem bir deneyim yaşamaya hazır olun. İpeksi beyaz teni ve yumuşak dokunuşlarıyla adeta mest oluyorsunuz. Cansel hanım işini gerçekten iyi yapıyor. Her hareketi çok doğal ve akıcıydı. Görüşmenin sonuna kadar beni tamamen tatmin etmeyi başardı. Onunla geçirdiğim zamanın her saniyesi çok keyifliydi. Bana unutulmaz bir deneyim yaşattı ve bu yazıyı yazarken bile heyecanım yine arttı. Görüşme sonunda Cansel hanımla vedalaştım ve kendime söz verdim, bir sonraki fırsatta tekrar görüşeceğim. Cansel hanım, hem güzelliği hem de içtenliğiyle beni büyüledi. Bu yazıyı okuyanlara da tavsiyem, kendilerine bir iyilik yaparak Cansel hanımı ziyaret etmeleri. Kesinlikle pişman olmayacaklar. Kendisine tekrar teşekkür ediyor ve bir sonraki görüşmemizi dört gözle bekliyorum.

alex1010 Çevrimiçi
3 Ocak 2022
2,604
2,488
51
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Cansel hanım ile gerçekten unutulmaz bir deneyim yaşadım ve çok memnun kaldım. Tatlı bir rezidansta kalıyor kendisi, kolaylıkla park yeri bulabilirsiniz. Bizim görüşmemiz akşam 7'de başladı ve 1 saat sürdü, zamanın nasıl geçtiğini inanın anlamadım. İlk kez böyle bir görüşme yaptığım için baya heyecanlıydım. Cansel hanım aynı anda hem tatlı hem de seksi bir kadın. Sohbet ettikçe heyecanım biraz azaldı ve beni daha rahat hissettirdi. Sohbetten sonra loş, dönen kırmızı ışıkları olan odasına geçtik ve görüşmemiz başladı. Tavsiyem, kendinizi onun kollarına bırakın ve muhteşem bir deneyim yaşamaya hazır olun. İpeksi beyaz teni ve yumuşak dokunuşlarıyla adeta mest oluyorsunuz. Cansel hanım işini gerçekten iyi yapıyor. Her hareketi çok doğal ve akıcıydı. Görüşmenin sonuna kadar beni tamamen tatmin etmeyi başardı. Onunla geçirdiğim zamanın her saniyesi çok keyifliydi. Bana unutulmaz bir deneyim yaşattı ve bu yazıyı yazarken bile heyecanım yine arttı. Görüşme sonunda Cansel hanımla vedalaştım ve kendime söz verdim, bir sonraki fırsatta tekrar görüşeceğim. Cansel hanım, hem güzelliği hem de içtenliğiyle beni büyüledi. Bu yazıyı okuyanlara da tavsiyem, kendilerine bir iyilik yaparak Cansel hanımı ziyaret etmeleri. Kesinlikle pişman olmayacaklar. Kendisine tekrar teşekkür ediyor ve bir sonraki görüşmemizi dört gözle bekliyorum.
Referans için teşekkürler sevişmenize sağlık

Cansel Ulusoy Çevrimdışı

Cansel Ulusoy

Forum Destekçisi
19 Nis 2021
9,768
22,305
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Canım benim güzel referansın ve düşüncelerin için öncelikle teşekkür ediyorum 🌺🌺🌺
🙏 Sonra referansına geç cevap verdiğim için özür dilerim 🙏
❤️Canım benim çok teşekkür ederim seni tanımak misafir etmek benim içinde çok güzeldi çok keyifliydi 🥰🥰biraz da olsa heyecanını geçirebildiysem ne mutlu bana umarım daha çok İzmir'e yolun düşer ve daha uzun soluklu görüşmemiz olur senin gibi kibar bir beyefediyi tanıdığım için çok mutluyum 🥰🥰 umarım en kısa zamanda tekrar görüşürüz kocaman öpüyorum seni çok tatlısın ayrıca tekrardan görüşmek üzere hoşçakal diyorum 🌺🌺🥰🥰🥰
🥰Rica ederim canım bende senin İzmir'e geliyorum demeni bekliyorum ☺️☺️☺️

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar