Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme İlk incall gorusmesi

Muygur710

Normal Üye
24 Eyl 2020
12
28
42
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Tum forumdaki arkadaslara merhaba.

Özge hanim ilk incall gorusmesini benimle yapti o sansli kisi benim 😊 Hem Özge sen hem evinden bahsediyim.. Özge yuzu cok cok guzel , fizigi cok hos bir kadin. Cıtı pıtı minyon 😊 Sevismesi seksi yatagi cok iyi. Kendisine tekrar tesekkur ediyorum, evine gelince evi fulya da, cok merkezi cok kolay bulunur bir yerde, aracla gidicekler icin evinin karsi sokaginda ispark var. .Özge ye yasattigi ve ilerdeki gorusmelerimizde yasatacagi guzellikler icin tesekkur ediyorum😘

Muygur710

Normal Üye
24 Eyl 2020
12
28
42
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Asıl tatli olan sensin, o nasil bir guzellikti oyle.. seviliyorsun..

Cromwell Çevrimdışı

Cromwell

Lanet olsun atom fiziğine, bundan sonra itlik
9 Şub 2019
1,673
2,535
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.

Özge hanim ilk incall gorusmesini benimle yapti o sansli kisi benim 😊 Hem Özge sen hem evinden bahsediyim.. Özge yuzu cok cok guzel , fizigi cok hos bir kadin. Cıtı pıtı minyon 😊 Sevismesi seksi yatagi cok iyi. Kendisine tekrar tesekkur ediyorum, evine gelince evi fulya da, cok merkezi cok kolay bulunur bir yerde, aracla gidicekler icin evinin karsi sokaginda ispark var. .Özge ye yasattigi ve ilerdeki gorusmelerimizde yasatacagi guzellikler icin tesekkur ediyorum😘
Hayırlı olsun

EarlBey

Normal Üye
29 Eki 2020
31
27
24
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Paylaşımınız için teşekkürler. İlk şanslı beyefendiye ayriyeten tebrikler.

oksijen Çevrimdışı
23 Eyl 2017
84
190
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
dün bende özge hanımdan randevu istedim fakat randevusu olduğu için görüşememiştik yoksa o kişi senmisin :) sen isen kara listeme alıyorum seni
şaka bi yana paylaşımın için teşekkürler

Gentilmen Çevrimdışı
15 Şub 2020
58
82
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Tebrikler bende ilk ekilenim galiba 🤷‍♂️

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
11,909
10,105
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşım için teşekürler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar