Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme İlk misafirliğim..

dm84

Normal Üye
19 Mar 2011
39
31
Cinsiyetiniz nedir?
Herkese selamlar. Cansu Hanıma yakın zamanda misafiri olma şansı elde ettim. Söylenebilecek çok fazla şey var ama özetleyecek olursam. Güzellik kişiden kişiye değişir. bence gayet güzel bir hanfendi ama herkesin yakınlaştıkça çok tatlı bulacağına eminim. Evi temiz rahat. Banyosunda bile aynı temizlik ve rahatlık hissini alıyorsunuz. Muhabbeti güzel ama benim çenemden ona pek fırsat bırakmadım. İlk görüşmemiz olmasına rağmen yıllardır tanıdığım biriymiş gibi yanınıda kendimi rahat hissetim. Diğer konularda gerçekten çok istekli ve tutkulu. Sanki görüşmeye ben ona değilde o bana gelmiş gibi. Diğer referansları okuduysanız şundan emin olun kafanızda oluşan beklentilerin çok üstünde bir insan. Yanından Ayrılmak istemiyorsunuz. Kendisini tanıdığım için çok memnunum.

ByHermes Çevrimdışı

ByHermes

Sallansada yıkılmaz tahtım...! - Canım forum❤️
21 Ara 2020
862
1,290
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylasım icin tesekkürler, Cansu hanımada ayrıca tebrikler 10 yıllık üyelikte ilk referansı yazdırdığı icin

Cansu kaya Çevrimdışı
23 Haz 2019
3,510
9,111
Herkese selamlar. Cansu Hanıma yakın zamanda misafiri olma şansı elde ettim. Söylenebilecek çok fazla şey var ama özetleyecek olursam. Güzellik kişiden kişiye değişir. bence gayet güzel bir hanfendi ama herkesin yakınlaştıkça çok tatlı bulacağına eminim. Evi temiz rahat. Banyosunda bile aynı temizlik ve rahatlık hissini alıyorsunuz. Muhabbeti güzel ama benim çenemden ona pek fırsat bırakmadım. İlk görüşmemiz olmasına rağmen yıllardır tanıdığım biriymiş gibi yanınıda kendimi rahat hissetim. Diğer konularda gerçekten çok istekli ve tutkulu. Sanki görüşmeye ben ona değilde o bana gelmiş gibi. Diğer referansları okuduysanız şundan emin olun kafanızda oluşan beklentilerin çok üstünde bir insan. Yanından Ayrılmak istemiyorsunuz. Kendisini tanıdığım için çok memnunum.
Ahhh hayatım benden çok konuşup beni bastıran birisini tanıdım 😜 guzel paylaşımın ve düşüncelerin için çok teşekkür ederim. Gerçekten okadar yorgundumki bana kıyamayıp yaptığın masaj içinde ayrıca teşekkür ederim. Vaktini ayırıp misafirim olduğun ve hediyelerin içinde birkez daha teşekkür ederim. Bu arada pismaniyeyi birlikte yetmedik unuttuk ama az önce yarısını yedim sanırım 😜 ve bayat değildi 🤗 herşey için bende sana teşekkür ederim😘😘

aayranci

Normal Üye
16 Şub 2022
30
4
47
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar