Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme İlkler güzeldir…

Burakreyes

Normal Üye
25 Haz 2020
1
6
40
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Daha önce hiç böyle bir görüşmem olmamıştı; otel nasıl ayarlanır, nerede buluşuruz vs bilmiyorum.
Emel hanım ilk andan itibaren bana inanılmaz yardımcı oldu, mesajları yönlendirmesi her şey mükemmeldi ama asıl mükemmelliği buluşmada yaşayacağımı bilmiyordum.
Eve girdiğim andan itibaren sanki sevgişinle buluşmuş gibiydim, samimiyeti, içtenliği , konuşması sanki evindeymişim hissi verdi.
İlk kez bir görüşme için kendisini seçtiğime ve onun da beni kabul etmesine çok memnun oldum; iyi ki Emel Hanım diyorum.

akua Çevrimdışı
3 Nis 2011
1,308
988
Cinsiyetiniz nedir?
Daha önce hiç böyle bir görüşmem olmamıştı; otel nasıl ayarlanır, nerede buluşuruz vs bilmiyorum.
Emel hanım ilk andan itibaren bana inanılmaz yardımcı oldu, mesajları yönlendirmesi her şey mükemmeldi ama asıl mükemmelliği buluşmada yaşayacağımı bilmiyordum.
Eve girdiğim andan itibaren sanki sevgişinle buluşmuş gibiydim, samimiyeti, içtenliği , konuşması sanki evindeymişim hissi verdi.
İlk kez bir görüşme için kendisini seçtiğime ve onun da beni kabul etmesine çok memnun oldum; iyi ki Emel Hanım diyorum.
Yaşatanın ve yaşayanın yüreğine sağlık

Partner EMEL Çevrimdışı
27 Kas 2023
166
711
Referansın için teşekkür ederim balımm en kısa sürede tekrar sevişmek dileğiyleee 👅💋

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar