Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme İlklerin İlki Kraliçe Nihal...

SelfMadeMen

Normal Üye
28 Eyl 2023
1
10
28
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhaba tüm forum ailesine. :) İlk forum deneyimim Nihal hanımla pazartesi günü gerçekleşti. Benim açımdan tüm samimiyeti ve içtenliğiyle son derece güzel bir görüşme deneyimi oldu. Nihal hanımın orjinal ve dobra bir tarzı, anlatılamaz derecede yüksek bir seksapalitesi var. Muhteşem kokusu ve o narin dokunuşları, bal dudakları bana sevişmenin ne demek olduğunu yeniden öğretti. Hatta Nihal hanımdan aldığım cinsel enerjiyi kaldıramayarak az daha iki seksen bayılıyordum. :D Tepeden tırnağa tam bir sanat eseri. Bir an kendimi cimcikleyerek dünyada olup olmadığımı anlamaya çalıştım. Varlığımın bütün yönleriyle tatmin oldum (Ruhsal, fiziksel, mental). Çok teşekkür ederim. 😘😘

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
11,909
10,105
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşımınız için teşekürler

Partner Nihal Çevrimdışı
28 Ara 2021
1,148
2,801
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Merhaba tüm forum ailesine. :) İlk forum deneyimim Nihal hanımla pazartesi günü gerçekleşti. Benim açımdan tüm samimiyeti ve içtenliğiyle son derece güzel bir görüşme deneyimi oldu. Nihal hanımın orjinal ve dobra bir tarzı, anlatılamaz derecede yüksek bir seksapalitesi var. Muhteşem kokusu ve o narin dokunuşları, bal dudakları bana sevişmenin ne demek olduğunu yeniden öğretti. Hatta Nihal hanımdan aldığım cinsel enerjiyi kaldıramayarak az daha iki seksen bayılıyordum. :D Tepeden tırnağa tam bir sanat eseri. Bir an kendimi cimcikleyerek dünyada olup olmadığımı anlamaya çalıştım. Varlığımın bütün yönleriyle tatmin oldum (Ruhsal, fiziksel, mental). Çok teşekkür ederim. 😘😘
Canım benim referans için teşekkür ederim Güzel düşüncelerin ve nezaketin içinde ayrıca teşekkür ederim Umarım tekrar görüşürüz öpüyorum💋💋

17 Haz 2023
260
251
40
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Nihal Hanımın muhteşem sexapalitesini bir şanslı forumdaş daha yaşamış,sevişmenize sağlık,bu güzel paylaşım için her iki tarafa da teşekkürler,Nihal hanımla grup yapma fikri şu an da kafamı kemirip duruyor 😈😈

Partner Nihal Çevrimdışı
28 Ara 2021
1,148
2,801
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Nihal Hanımın muhteşem sexapalitesini bir şanslı forumdaş daha yaşamış,sevişmenize sağlık,bu güzel paylaşım için her iki tarafa da teşekkürler,Nihal hanımla grup yapma fikri şu an da kafamı kemirip duruyor 😈😈
Güzel sözlerimiz için teşekkür ederim Neden olmasın bence şeytana uyma zamanı😈😈

alex1010 Çevrimdışı
3 Ocak 2022
2,605
2,493
51
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler sevişmenize sağlık

Yk43 Çevrimdışı
12 Eki 2023
141
141
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler,öpüşmeyi uzun ön sevişmeyi seven biri olarak Nihal hanımla bir gün fena yapıcaz galiba

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar