Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme İncilay Hanım ile Tanışma

Aslan1905 Çevrimdışı
26 Mar 2021
1
14
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Değerli Forum Ahalisi,

İncilay Hanım ile tanışma şansına nail oldum. Okumaya üşenenler için özeti baştan yapayım, mutlaka tanışılması gereken değerli bir hanımefendi. Asgari nezaket ve hijyen gerekliliklerini sağlayan herhangi bir kimsenin görüşme sonrası "Niye geldim ki?" diye pişman olma şansı yok.

Çok detaylara girmeden, ana hatlarıyla bilgi vermek gerekirse ;

Dairesi çok temiz, misafirleri için hazırladığı tek kullanımlık terlik ve temiz havlu, ikram bolluğu vs. çok güzel. Ev pırıl pırıl, şimdiye kadar gördüklerimin en iyilerinden biri. Ortam mis gibi temizlik kokuyor. Binaya girişte resepsiyon var ama direkt asansörlere yönelirseniz sorun olmaz. Lokasyon da güzel.

İncilay Hanım ise gene görüştğüm hanımefendiler arasında en bakımlısı belki de. Her şeyiyle kendine çok iyi baktığı, çok iyi hazırlandığı o kadar belli oluyor ki. Ayrıca çok güzel bir hanımefendi her anlamda. Hem yüz güzelliği, hem fiziği, hem teni benim beğeni kriterlerime göre çok güzel.

Karşılama ve sohbet, kaynaşma kısımları da özel anlar da son derece güzeldi benim için. Çok yaşayan değil, çok gezen bilirmiş, derin bir birikimi var, konuşacak çok konu var ama zaman yoktu maalesef. SSon derece mutlu ayrıldım.

Çok teşekkür ederim kendisine,

ByHermes Çevrimdışı

ByHermes

Sallansada yıkılmaz tahtım...! - Canım forum❤️
21 Ara 2020
862
1,290
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylasım icin tesekkürler

AntonyoBanderas Çevrimdışı
8 Eyl 2020
1,499
2,131
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler..
Sevişmenize sağlık..

Ozzy76 Çevrimdışı
5 Şub 2021
738
662
49
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşım için teşekkürler. İncilay hanım bir anda görüşmek istediğim güzeller listesine en başlarda giriş yaptı.

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
11,909
10,106
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel paylaşımınız için teşekürler ikinizede tebrikler

dumanoglu80 Çevrimdışı
19 Eyl 2019
270
181
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşımınız için teşekkürler

İNCİLAY Çevrimdışı
23 May 2021
301
571
Değerli Forum Ahalisi,

İncilay Hanım ile tanışma şansına nail oldum. Okumaya üşenenler için özeti baştan yapayım, mutlaka tanışılması gereken değerli bir hanımefendi. Asgari nezaket ve hijyen gerekliliklerini sağlayan herhangi bir kimsenin görüşme sonrası "Niye geldim ki?" diye pişman olma şansı yok.

Çok detaylara girmeden, ana hatlarıyla bilgi vermek gerekirse ;

Dairesi çok temiz, misafirleri için hazırladığı tek kullanımlık terlik ve temiz havlu, ikram bolluğu vs. çok güzel. Ev pırıl pırıl, şimdiye kadar gördüklerimin en iyilerinden biri. Ortam mis gibi temizlik kokuyor. Binaya girişte resepsiyon var ama direkt asansörlere yönelirseniz sorun olmaz. Lokasyon da güzel.

İncilay Hanım ise gene görüştğüm hanımefendiler arasında en bakımlısı belki de. Her şeyiyle kendine çok iyi baktığı, çok iyi hazırlandığı o kadar belli oluyor ki. Ayrıca çok güzel bir hanımefendi her anlamda. Hem yüz güzelliği, hem fiziği, hem teni benim beğeni kriterlerime göre çok güzel.

Karşılama ve sohbet, kaynaşma kısımları da özel anlar da son derece güzeldi benim için. Çok yaşayan değil, çok gezen bilirmiş, derin bir birikimi var, konuşacak çok konu var ama zaman yoktu maalesef. SSon derece mutlu ayrıldım.

Çok teşekkür ederim kendisine,
Sizin gibi nazik ve ince düşünceli bir beyfendiyle tanışmış olmak benim için büyük keyif..Zamanın hızla geçtiği anlardan.. Söylediğin gibi sohbete doyamadım konular çoktu 🥰 bebeğim iyiki geldin çok teşekkür ederim 🐹💕😘

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar