Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme İnsanda akıl mı kalır?

ForzaKaplan Çevrimdışı
24 Ara 2021
52
205
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
5 OCAK 2022 ALYAXX(VERA AY) İÇİN AÇILAN REFERANS : https://prnt.sc/Cc23V9-UA8yo
Geçen aydan kalan son referansımı da paylaşayım, yine geciktiği için özür dileyerek.

Alya ile yeni evine taşınmadan hemen önce tanışma şansımız oldu. O zaman biraz daha rahattı görüşmek ama sanıyorum incall başlayınca kıza çığ gibi aktınız. Zaten aşağıda yeşil yeşil gelen olumlu görüşmelerden belli. İkinci görüşme için beklemedeyim şimdilik. Ama zaten ilkinin etkisini atamadım üzerimden.

Alya şu ana kadar ülke sınırlarında birlikte olduğum en güzel kızlardan biri. Zaten fotoğraflarından da ne kadar biçimli, harika kıvrımlara sahip ve fit bir vücudu olduğu görülüyor. Ama o güzelliği birebir görmek çok ayrı elbette. Tek kelime ile nefes kesici. Eğer minyon tipleri seviyorsanız aklınız uçuyor.

Ama görüşmemizden aklımda kalan tek şey vücudunun diri kıvrımları değil, yataktaki bakışları gözümün önünden gitmiyor. O güzel gözler nasıl insanın içine işler, bir kız nasıl bu denli tutkuyla ve arzu ile çağırır insanı inanılmaz. O gözler öyle süzünce o yatakta ne feci işler döndü detaya girmeye gerek yok sanırım.

Aksiyona girmeden önce uzun uzun sohbet etmiştik. Yani sevişmeye gerek de yok sohbeti yeter :D. Performansdan yorulup acıktık, baktık vaktimiz de var daha çıkıp bir şeyler atıştırdık. Ben yeni tanıştığı insanlarla sosyal ortamda rahat olan biri değilim. Hele ki genç ve güzel bir kız böyle... Ama öyle rahat, samimi, keyifli bir insan ki Alya, sanki yıllardır tanışıyormuş gibi güzel vakit geçirdik.

Daha bir kere görüştük ama ne yalan söyleyeyim benim favorim. İkinci, üçüncü ve dördüncü randevu için heyecanla bekliyorum.

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar