- 29 Nis 2014
- 9,679
- 10,834
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Sabahın köründen itibaren fazlasıyla stresli ve kötü geçen bir iş gününün sonlarında, artık kafam patlarcasına ağrırken, komşum @sinem e mesaj atıp şansımı deneyeyim dedim. "Ne zaman görüşüyoruz?" a, "Akşama müsaitim canım" cevabı gelince, iş çıkışı rotayı evin bir arka mahallesine çevirmek şart olmuştu artık
Her zamanki enerjikliği ile beni karşılamasının ardından nazik ikramları eşliğinde biralarımızı yudumlayarak muhabbete başladık. Ama dakikalar ilerledikçe ufak dokunuşlarla aramızda azalan mesafe sonunda direkt kucağıma oturması ile sıfıra indi
Ondan sonra zaten üzerinde olan minismini tişörtle kot şortun birer hamlede fırlatılması ile aramızdaki engeller de oldukça azaldı
Bir süre koltuğun dayanıklılığını test ettikten sonra sıra yatağa geçmeye gelmişti ve orallar, 69 lar, cowgirl ler, doggy ler derken son olarak isim babası olduğumuz "katlanmış bavul" pozisyonu ile büyük finale uzanmayı başardık. 
Klimaya rağmen, kan ter içinde kalmamızı takiben ufak birer duş alarak kendimize geldik ve "biraz sırtına masaj yapayım mı?" demesiyle serotonin hormonu tekrar pik yapmaya başladı bendenizde
Bütün sırtımın güzel bir yoğrulup üzerine de kalan biralar fondiplendikten sonra, tekrardan yaramazlığa başladık ara vermeden. Tabii yaklaşık olarak bütün pozisyonları denemiş olduğumuz için, yeni şeyler yaratmakta zorlandıysak da, komşum @sinem in esnek vücudu sayesinde, ergenlikte bolca izlediğimiz "sanatsal" filmlerdeki pozisyonları da tadımlık araya katarak uzunca bir ikinci seans daha gerçekleştirdik.
Ayrılık vakti geldiğinde, 10 dakikalık yürüme mesafesinde olan evime bile gidecek halim kalmamıştı açıkçası, neyse ki @sinem in kapı ağzındaki son ateşli öpücüğü atropin etkisi yaparak son bir kuvvet verdi bana
Herşey için bir kez daha teşekkürler güzel kız 
Klimaya rağmen, kan ter içinde kalmamızı takiben ufak birer duş alarak kendimize geldik ve "biraz sırtına masaj yapayım mı?" demesiyle serotonin hormonu tekrar pik yapmaya başladı bendenizde
Ayrılık vakti geldiğinde, 10 dakikalık yürüme mesafesinde olan evime bile gidecek halim kalmamıştı açıkçası, neyse ki @sinem in kapı ağzındaki son ateşli öpücüğü atropin etkisi yaparak son bir kuvvet verdi bana