- 19 Nis 2021
- 9,768
- 22,305
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bayan

Ekli dosyalar
Son düzenleme:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bir patlama olursa İstanbul etkilenir mi ?Bakın bakalım bende ne var güzel bir Duo görüşmesinden beyaz çikolata,çilekli çikolata isteyenler el kaldırsın @Vip Aylin35
![]()
Senin o parmağını yerimmm![]()
![]()
![]()
🫶🫶 🫶 ben ben ben bennnnn
Evet ufak bir yanlışlık olmuşSelamlar fotolar efsane fakat sanırım yanlış Aylini etiketlediniz,
Hahaaa evet yanlışlık olmuş pardon heyecandan olmuşturBence etiketlenen Aylinlerde bir yanlislik varben Aylini biraktigimda daha kisa boyluydu
![]()
Ben sana suni teneffüs yaparım yavru ceylanım sen hiç korkma ben VarımKalbim Dayanmaz buna![]()
Her yanlisligin boyle olsun seninHahaaa evet yanlışlık olmuş pardon heyecandan olmuştur![]()
İstanbul'un hiç kurtuluşu yokBir patlama olursa İstanbul etkilenir mi ?Çok fenasınız
![]()
Dedin ve kalbimden vurdunHer yanlisligin boyle olsun senin![]()
Evet harika bir duo görüşmesi olabilir canım. Ama @Vip Aylin35 hanımın kriterlerine uymuyorum maalesef. 50 yaşında 92 kg ım benBakın bakalım bende ne var güzel bir Duo görüşmesinden beyaz çikolata,çilekli çikolata isteyenler el kaldırsın @Vip Aylin35
![]()
Seksi lady seni yerrrUfffsexy lady
tatilm beyaz çikolatammmm seni yerimmm ben
İki bomba. Arada olup patlamak isterimBakın bakalım bende ne var güzel bir Duo görüşmesinden beyaz çikolata,çilekli çikolata isteyenler el kaldırsın @Vip Aylin35
![]()
aşırı tatlılık içerirBakın bakalım bende ne var güzel bir Duo görüşmesinden beyaz çikolata,çilekli çikolata isteyenler el kaldırsın @Vip Aylin35
![]()
Valla orasını ben bilemem @Vip Aylin35 balıma sormak gerek belki başka uyan kriterler vardır sendeEvet harika bir duo görüşmesi olabilir canım. Ama @Vip Aylin35 hanımın kriterlerine uymuyorum maalesef. 50 yaşında 92 kg ım ben![]()
Ben biliyorum seninle duo nasıl oluyor. Yaşamışlığımız olmuştu canımValla orasını ben bilemem @Vip Aylin35 balıma sormak gerek belki başka uyan kriterler vardır sendebirde şöyle olabilir Duo ya gelirsen 2 kilo gider ozaman kriterlerine uyarsın
nasıl fikir
![]()
Patlamak mı istiyorsun bebişimmİki bomba. Arada olup patlamak isterim![]()
of tam şaapmalık pardon sevişmelikBakın bakalım bende ne var güzel bir Duo görüşmesinden beyaz çikolata,çilekli çikolata isteyenler el kaldırsın @Vip Aylin35
![]()
Onu sayma benceBen biliyorum seninle duo nasıl oluyor. Yaşamışlığımız olmuştu canım![]()
En kısa zamanda neden olmasınİki bomba. Arada olup patlamak isterim
İnsülin bile fayda etmez okadar diyimaşırı tatlılık içerir
Teşekkürler bebeğimSüpersiniz yalnız siz gördüğüm en güzel iki pastayaşanacaklar listesine kesinlikle aldım
bu görüşmenin referans yazısı gelir umarım merek etmiyor değilim
![]()
Özlemini çektiğim şey.Bakın bakalım bende ne var güzel bir Duo görüşmesinden beyaz çikolata,çilekli çikolata isteyenler el kaldırsın @Vip Aylin35
![]()
Bakın bakalım bende ne var güzel bir Duo görüşmesinden beyaz çikolata,çilekli çikolata isteyenler el kaldırsın @Vip Aylin35
![]()
Bu duo asla ama aşka kaçmazBakın bakalım bende ne var güzel bir Duo görüşmesinden beyaz çikolata,çilekli çikolata isteyenler el kaldırsın @Vip Aylin35
![]()
@Cansel Ulusoy ve @Vip Aylin35 hemen şehırdışı program düzenlemek için sizinle iletişime geçeceğimBakın bakalım bende ne var güzel bir Duo görüşmesinden beyaz çikolata,çilekli çikolata isteyenler el kaldırsın @Vip Aylin35
![]()
İşte ben bu soruyu merak edenlerden biriyim acaba @aylin babyyyy Duo yapıyor mu diyeBakın bakalım bende ne var güzel bir Duo görüşmesinden beyaz çikolata,çilekli çikolata isteyenler el kaldırsın @Vip Aylin35
![]()
İşte ben bu soruyu merak edenlerden biriyim acaba @aylin babyyyy Duo yapıyor mu diyebu çok güzel bir haber benim için
Immm birşeyi daha merak ediyorum babyyy ozamanyapıyorum babyyy
![]()
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!