Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme It was a dream…

20deco Çevrimdışı

20deco

Galatasaray
12 Ocak 2015
58
28
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Selam arkadaşlar

Uzun zamandır görüşmek istediğim Özge ile dün iletişime geçerek bu sabah için programımızı oluşturduk.İşim dolayısıyla anlık program yapamadığım için Özge’yi son bir senedir çokça rahatsız etmeme rağmen kendisi hiçbir mesajında sıcak iletişimini esirgemedi.

Görüşme detaylarına gelirsek tahmin ettiğimden daha güzel bir yüz,çok hoş vücut hatlarına sahip.Hem sohbet olsun hem de özel anlar olsun her şey dört dörtlüktü.Kendisine buradan da teşekkür etmek istiyorum çok erken saate beni kabul ettiği için😊

ÖZGE Çevrimdışı
1 Tem 2020
357
6,636
30
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Selam arkadaşlar

Uzun zamandır görüşmek istediğim Özge ile dün iletişime geçerek bu sabah için programımızı oluşturduk.İşim dolayısıyla anlık program yapamadığım için Özge’yi son bir senedir çokça rahatsız etmeme rağmen kendisi hiçbir mesajında sıcak iletişimini esirgemedi.

Görüşme detaylarına gelirsek tahmin ettiğimden daha güzel bir yüz,çok hoş vücut hatlarına sahip.Hem sohbet olsun hem de özel anlar olsun her şey dört dörtlüktü.Kendisine buradan da teşekkür etmek istiyorum çok erken saate beni kabul ettiği için😊
Canımsın yine sabah 7 de gel yine beklerim😊 Seni tanımak da güzeldi iyiki ❤💋🙏

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
7,225
5,847
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Selam arkadaşlar

Referans için teşekkürler

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
11,899
10,095
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşımınız için teşekürler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar