Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Ivana ile Tanışma

ccaballos

Normal Üye
11 Eki 2017
8
58
Cinsiyetiniz nedir?
Geçen cuma günü Ivana ile tanışmak kısmet oldu. Bir süredir kendisini merak ediyordum ve iyi ki de kısmet olmuş. Bostancı'da nezih bir semtte, güzel bir dairede sizi ağırlıyor. Sadece içeri girerken biraz sessizce süzülmeniz lazım :) Kapı açılınca güzel bir kostüm giymiş, genç ve pozitif enerjili ev sahibesiyle karşılaştık. Kendisi son derece ilgili, diğer forumdaşlarımın dediği gibi bıcır bıcır, enerjisi yüksek. Sizi takip edip neye ihtiyacınız varsa yönlendiriyor. Tek kullanımlık havlu ve terlikler, her şey tertemiz, ikramlar pek güzel.

Ziyaret sebebine gelirsek, yatağa geçtiğinizde de son derece uyumlu. Göğüsleri ve kalçası aklımda kaldı, hele bir reverse cowgirl pozisyonu vardı ki hisse mi odaklanayım manzaraya mı odaklanayım bilemedim :)

Beni ağırladığı ve çitileyip pamuk gibi yolladığı için kendisine teşekkür ediyorum. Mutlaka kendisiyle tanışın, pişman olmazsınız.

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
11,899
10,094
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşımınız için teşekkürler

14 May 2022
95
93
52
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler...

ivana Çevrimdışı
18 Kas 2024
31
322
Geçen cuma günü Ivana ile tanışmak kısmet oldu. Bir süredir kendisini merak ediyordum ve iyi ki de kısmet olmuş. Bostancı'da nezih bir semtte, güzel bir dairede sizi ağırlıyor. Sadece içeri girerken biraz sessizce süzülmeniz lazım :) Kapı açılınca güzel bir kostüm giymiş, genç ve pozitif enerjili ev sahibesiyle karşılaştık. Kendisi son derece ilgili, diğer forumdaşlarımın dediği gibi bıcır bıcır, enerjisi yüksek. Sizi takip edip neye ihtiyacınız varsa yönlendiriyor. Tek kullanımlık havlu ve terlikler, her şey tertemiz, ikramlar pek güzel.

Ziyaret sebebine gelirsek, yatağa geçtiğinizde de son derece uyumlu. Göğüsleri ve kalçası aklımda kaldı, hele bir reverse cowgirl pozisyonu vardı ki hisse mi odaklanayım manzaraya mı odaklanayım bilemedim :)

Beni ağırladığı ve çitileyip pamuk gibi yolladığı için kendisine teşekkür ediyorum. Mutlaka kendisiyle tanışın, pişman olmazsınız.
🥰🥰🥰cnm teşekkür ediyorum güzel yorum için teşekkürler görüşmek dileğiyle 💋💋

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar