- 19 Nis 2021
- 9,768
- 22,305
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bayan
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Ölüyorum buralarda of offd ❤
Tövbe tövbe...yaa öyle demeyin lütfenÖlüyorum buralarda of offd ❤![]()
Bir gece ancak seninle bu kadar güzel olabilir gecenin yıldızı sen gökyüzünün ay parçası sen rüyaların meleği sen her şey seninle güzel
Canımsın teşekkür ederimBir gece ancak seninle bu kadar güzel olabilir gecenin yıldızı sen gökyüzünün ay parçası sen rüyaların meleği sen her şey seninle güzel
Her gece gözlerimi kapattığımda tek dileğim seni görmek o gece bu gece olmalı bekliyorum rüyama seniCanımsın teşekkür ederimne kadar güzel bir yorum
ozaman rüyanda beni görmen dileğiyle ❤❤❤
Gerçekten bukadar güzel yorumlara ne yazılabilir ki...sadece durmadan teşekkür etmekHer gece gözlerimi kapattığımda tek dileğim seni görmek o gece bu gece olmalı bekliyorum rüyama seni![]()
Eyvah eyvah...sana iyi geceler sana tatlı rüyalar
bana yine hüsran bana yine hasret var
bana yine sensiz günler düştü![]()
Teşekkür ederimAma seninle böyle bir odada geceler sabah olmamalı iyi geceler değil bitmeyen geceler diyelim.![]()
Teşekkür lütuftur benim için rüyam gerçekleş sin gerçeği zaten kesin olacak kaçınılmaz o Cansele bağlandımGerçekten bukadar güzel yorumlara ne yazılabilir ki...sadece durmadan teşekkür etmekrüyanızda da gerçekte de görüşmek üzere
❤
❤
![]()
TeşekkürlerÇok beğendim bu tarzı.
Hoş sende her şeyi beğeniyorum ben o ayrı.
Koşuyorum ne yürümesiTeşekkürlerneden ki acaba sanırım yürüyorsun bana
![]()
OlmasınAma seninle böyle bir odada geceler sabah olmamalı iyi geceler değil bitmeyen geceler diyelim.![]()
Kıyamam sana hızlı koşma yorulursunKoşuyorum ne yürümesi![]()
Bakalım...Umarım bugünün referansı gelir. Canselle bir geceyi merak etmemek mümkün değil![]()
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!