Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Iyi ki sizi tanımışım

89FURTİ

Normal Üye
15 Eki 2021
5
24
36
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bugün sizinle Banu hanım sayesinde tanıştık ve bir duo görüşmesi gerçekleştirdik. Sizinle bu ilk görüşmemiz olsa da ben sizden ve Banu hanımdan çok keyif aldım. İlgi alaka ve herşey için çok teşekkür ediyorum. İkinizde kendinize çok cici bakın

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
7,225
5,847
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bugün sizinle Banu hanım sayesinde tanıştık ve bir duo görüşmesi gerçekleştirdik. Sizinle bu ilk görüşmemiz olsa da ben sizden ve Banu hanımdan çok keyif aldım. İlgi alaka ve herşey için çok teşekkür ediyorum. İkinizde kendinize çok cici bakın
paylaşım için teşekkürler

Partner Nihal Çevrimdışı
28 Ara 2021
1,136
2,775
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Seninle sonunda tanıştığımız için ben de çok memnun oldum. Nezaketin ve güzel geçen zamanlar için teşekkür ederim. Tekrar görüşmek dileğiyle. Öpüyorum 😘😘

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar