- 19 Nis 2021
- 9,768
- 22,305
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bayan
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
İyi geceler fındığım
Çok teşekkür ederimÇok zarifsiniz![]()
Iyi uykular iyi geceler
Beyaz ten yine çok guzel gorunuyor bebekkk.
Günüm guzellsti beee
Resmi gördükten sonra uyumak biraz zor olmuştur görenlere
Her resim paylaştığınızda bu tepkiyi veriyorum burada da yine verdim
Çok teşekkür ederim bebekkkkBeyaz ten yine çok guzel gorunuyor bebekkk.
Hahahaa işte oyuzden iyi uykular dedim ya sonucunu merak ettimBu fotoğraf aklımdan çıkmazki şimdi benim. Nasıl uyuyacağım aklımda sen varken![]()
Keşke görseydiniz...Bu fotoyu uyumadan önce görsem uyuyamazdım![]()
Yorumlara bakılırsa zor uyumuşlar...Resmi gördükten sonra uyumak biraz zor olmuştur görenlere
Neyseki ben sabah gördüm
Harikasınız
Çok mersi teşekkürler bebeğim
Keşke görseydiniziyiki gece görmedik bu seksiliği![]()
Evet bilerek yaptım kiii uyumayın diyeuyku kacirma fotosu olmus biraz![]()
Her resim paylaştığınızda bu tepkiyi veriyorum burada da yine verdim![]()
Haram olmaz dı canım yanıma gelirdin olmaz mıİyiki gece görmemişim yoksa uyku haram olurdu![]()
Ahh ahhh siz sadece fotunun görünen yerine bakıyorsunuz birde içini görseniz ne var ne yok muuu acaba diyebir kaç temel unsurun bir arada bu kadar tahrik edici olmasını çok ama çok seviyorum tıpkı paylaştığınız fotoda olduğu gibi.
Yorum yok ama yorum yapmışsıngenç çekici daha ne olsun yorum yok))))
![]()
Herhalde bir an gerçekliğini hayal edemedim,devreler yandı galiba benden hayır yok,top sen de @Cansel UlusoyGerçeği varken neden fotoya sarılcaksınız ki![]()
Herhalde bir an gerçekliğini hayal edemedim,devreler yandı galiba benden hayır yok,top sen de @Cansel Ulusoy
Dünden beri gram uyku girmedi gözüme. Beni bitirdinHahahaa işte oyuzden iyi uykular dedim ya sonucunu merak ettim![]()
Ben fenalık geçirmeye razıyım, yeter ki siz bizi güzelliğinizden mahrum etmeyin, bol bol zehirli oku atınKıyamam size yaa gerçekte şuan öyle mi olduğunuzu düşündüm ve yüzümde bir gülümseme oldu
![]()
Kıyamam yaaa sana ben ben seni dizimde uyutayımDünden beri gram uyku girmedi gözüme. Beni bitirdin![]()
Ozaman gelsin bol bol zehirli ok lar...Ben fenalık geçirmeye razıyım, yeter ki siz bizi güzelliğinizden mahrum etmeyin, bol bol zehirli oku atın![]()
Çadır kurulu uyuyacağım.![]()
Çok iyi olur ama yaramazlık yaparım birazKıyamam yaaa sana ben ben seni dizimde uyutayım![]()
Yaramazlık yokkkÇok iyi olur ama yaramazlık yaparım biraz![]()
Teşekkürler bebeğimİyi geceler güzellik, prensesler gibi uyu![]()
İşte ters tepiyor...bende uykunuz kaçsın diye atıyorumBu görüntü uyandırır uyutmazki. Kaçtı işte uyku yine![]()
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!