- 19 Nis 2021
- 9,768
- 22,305
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bayan
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Teşekkür ederim o prenses seni çok öpüyorHer zamanki gibi zarif ve çok güzelsin prenses![]()
Sizin güzel gözlerinizde kendimi görmek isterimaynalara gerek yok biz bakarız sana gözlerimizde gör kendini
Evet canım haklısın iyiki aynalar varAynalar olmasa seni görme imkanı olmayanlar nasıl görecek demi ama kuşummm. İyiki aynanın karşısındada sen varsın meleğim![]()
Teşekkürler canımyine cansel ulusoy u baştan çıkarıcı güzelliği
Çok naziksiniz teşekkürlerÇok zarif çok güzelsiniz Ne şanslı bir ayna
![]()
Ne güzel demiş Mevlânâ...''Güzel yüz aynaya âşıktır'' demiş Mevlana; güzelsin ki aynaları seviyorsun![]()
❤❤❤Huzurlu ve mutlu geceden küçük bir görsel
![]()
Yok yokHuzurlu ve mutlu geceden küçük bir görsel
![]()
Beni anam sizin için doğurmuşYok yok
Bemce iyi ki sen varsın![]()
teşekkürler sende seviliyorsunNe güzel demiş Mevlânâ...aynaları sevdiğim kadar sizide çok seviyorum kiii
![]()
Biliyorum kiiiteşekkürler sende seviliyorsun![]()
Aynalar olmasa bu güzelliği nasıl göreceğim benHuzurlu ve mutlu geceden küçük bir görsel
![]()
İşte o yüzden diyorum ya iyiki aynalar varAynalar olmasa bu güzelliği nasıl göreceğim ben![]()
Yok yok bugüne kadar kırılmadı yada ben öyle biliyorum artık ben otelden çıkışta kırılırsa birşey diyememKirmasin ayna
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!