- 3 Kas 2021
- 3
- 19
- 39
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Incılay hanımın program olustururken ki iletişimi evinin konumu; temizliği, sizi karsılaması gercekten çok güzel.
Ama daha da güzel olan kısmı sohbeti samimiyeti ve doğallığı.
Kendısı son derece güzel kendısını gelıstırmıs kapristen ve yapmacıklıktan cok uzak birisi. Ben kendısıyle sohbet etmekten yanında bulunmaktan çok keyif aldım bir cok ortak zevkımız varmıs hal böyle olunca etkılesımde dahada güzelleşiyor. Kaliteli ve keyifli vakit gecirmek isteyen herkes mutlaka İncilay hanımla tanışmalı.
Senı tanıdıgım ıcın cok memnun oldum @İNCİLAY hanım beraber gecirdiğimiz heran için teşekkür ederim. Tekrar görüşmek üzere
Umarım herzaman iyi insanlarla karşılaşırsın.
Ama daha da güzel olan kısmı sohbeti samimiyeti ve doğallığı.
Kendısı son derece güzel kendısını gelıstırmıs kapristen ve yapmacıklıktan cok uzak birisi. Ben kendısıyle sohbet etmekten yanında bulunmaktan çok keyif aldım bir cok ortak zevkımız varmıs hal böyle olunca etkılesımde dahada güzelleşiyor. Kaliteli ve keyifli vakit gecirmek isteyen herkes mutlaka İncilay hanımla tanışmalı.
Senı tanıdıgım ıcın cok memnun oldum @İNCİLAY hanım beraber gecirdiğimiz heran için teşekkür ederim. Tekrar görüşmek üzere

Umarım herzaman iyi insanlarla karşılaşırsın.