- 18 Eyl 2021
- 22
- 25
- 30
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Bir süre önce Cansel Hanım ile 2 saatlik görüşme fırsatına sahip oldum
Görüşme öncesi iletişim iyi ve hızlıydı
Evi çok sakin ve güzel bir yerde. Kapıyı açtığında beklediğimden daha genç ve güzel bir bayanla karşılaştım. Temizlik sonrası biraz muhabbetten sonrası ışıklı odada görüşmemizi gerçekleştirdik.
Fiziği ve teninin pürüzsüzlüğü çok güzel.
Oral konusunda ayrıca çok memnun kaldım aceleye getirmeden farklı noktalara da dokunarak zevk vererek yapıyor
Kendisi üsteyken de epey aktif oluyor tembel arkadaşlar için birebir
Erken boşalması olanlar için 2 saat 3 seans olarak da görüşüyor bence bu da çok önemli bir artısı.
Temizlik konusunda çok iyi her seanstan sonra duşunu alıyor
Sohbeti , temizliği ve yataktaki performansı ile ben genel olarak memnun kaldım teşekkür ediyorum kendisine tekrar görüşmek üzere
Görüşme öncesi iletişim iyi ve hızlıydı
Evi çok sakin ve güzel bir yerde. Kapıyı açtığında beklediğimden daha genç ve güzel bir bayanla karşılaştım. Temizlik sonrası biraz muhabbetten sonrası ışıklı odada görüşmemizi gerçekleştirdik.
Fiziği ve teninin pürüzsüzlüğü çok güzel.
Oral konusunda ayrıca çok memnun kaldım aceleye getirmeden farklı noktalara da dokunarak zevk vererek yapıyor
Kendisi üsteyken de epey aktif oluyor tembel arkadaşlar için birebir

Erken boşalması olanlar için 2 saat 3 seans olarak da görüşüyor bence bu da çok önemli bir artısı.
Temizlik konusunda çok iyi her seanstan sonra duşunu alıyor
Sohbeti , temizliği ve yataktaki performansı ile ben genel olarak memnun kaldım teşekkür ediyorum kendisine tekrar görüşmek üzere