- 27 Kas 2022
- 26
- 9
- 36
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Herkese merhabalar , İzmir’de violeta hanım ile görüşen var mıdır ? Yorumlarınızı merak ediyorum ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Herkese merhabalar , İzmir’de violeta hanım ile görüşen var mıdır ? Yorumlarınızı merak ediyorum ?
dostum yazdım kendisine Violetta görünüşte Nutella gibi ama çok burnu havada o yüzden eledim bence gidilmezValla dostum yazdım kendisine Violetta görünüşte Nutella gibi ama çok burnu havada o yüzden eledim bence gidilmez
Ben Violeta hanımla bir kez görüştüm ilk etapta mail yolu ile yazıştık sonra kendisi ile olumlu ve karşılıklı anlayış üzerine whatsapa geçtik whatsapta konuşarak ikimiz içinde en uygun günü seçip program yaptık beni kendi evinde çok güzel hoş sohpet ve ikram ile ağırladı özel konulara çok detaylı girmek istemiyorum lakin o konudada gerçektenValla dostum yazdım kendisine Violetta görünüşte Nutella gibi ama çok burnu havada o yüzden eledim bence gidilmez
Valla dostum yazdım kendisine Violetta görünüşte Nutella gibi ama çok burnu havada o yüzden eledim bence gidilmez
dostum yazdım kendisine Violetta görünüşte Nutella gibi ama çok burnu havada o yüzden eledim bence gidilmez
Valla dostum yazdım kendisine Violetta görünüşte Nutella gibi ama çok burnu havada o yüzden eledim bence gidilmez
Merhabalar konu sahibi ile iki defa randevulaştık.Bir buçuk ay önce "1.5" ilk randevu da son ana kadar yazmayınca"10 dk" ben yazdım işler vs. Diyerek geçiştirdi.Ben de nezaketen zaten müsait değilim,rahatsızım diye nezaketenHerkese merhabalar , İzmir’de violeta hanım ile görüşen var mıdır ? Yorumlarınızı merak ediyorum ?
Diğer bir arkadaş @romantikhaydut diğer platform da konu açan arkadaş...Her şeye okeyiz,anlaştık.Ertesi gün yok,şunu yaparmısın,yok bunu yaparmısın yan çizmeye başladı iki hafta oncesine kadar her gün yazdı ve tersledim.Sonra konu açıp violeta ile görüşen var mı?İzmir tayfası siz insanları itibarsızlaştırmaya çalışıyorsunuz...Herkese merhabalar , İzmir’de violeta hanım ile görüşen var mıdır ? Yorumlarınızı merak ediyorum ?
Bana yazdığınızı ve büyük burunlu olduğumu belirtmişsiniz?Size karşı nasıl konuşmuşum ya da siz bana nasıl konuşmuşsunuz?Lütfen bunu yazarsanız çok sevinirim.Konu başlığı görüşen var mı ?Siz zannedersem benim paylaşımlarımdan etkilendinizValla dostum yazdım kendisine Violetta görünüşte Nutella gibi ama çok burnu havada o yüzden eledim bence gidilmez
Çok haklısınız isim saklamamam gerek ki herkes,kimin,ne olduğunu bilmeliKadın ya da erkek farketmez her ne olursa olsun. Karşı cinsle yaptığı yazışmaları isim saklayarak sosyal medyada paylaşıyorsa aman derim.
rica ederim hoş geldinizBu arada @Joker bana kendimi savunma şansı verdiğin için teşekkür ederim![]()
Kendinizi ifade şeklinizden kaliteniz belli oluyor ama ifşa kısmı bana da hoş gelmedi.Çok haklısınız isim saklamamam gerek ki herkes,kimin,ne olduğunu bilmeliBurada iftira atmak,lekelemek çok basit değil mi?
Ama ispat eden,kendini savunan birine aman derimNe güzel!!!
Arkadaslar yapmayın,etmeyin kul hakkı denen bir şey var,girersiniz sonra ödeyemezsiniz...Bana saygıyla gelen,düzgün iletişim kuran herkesi ben de saygıyla karşılarım..
Teşekkür ederimrica ederim hoş geldiniz
Kimseyi ifşa etmedim.İsim sakladım ve sadece nasıl kişilerle,nasıl muhattap olduğumuzu,neden böyle yorumlar yapıldığını bilin istedimKendinizi ifade şeklinizden kaliteniz belli oluyor ama ifşa kısmı bana da hoş gelmedi.
şu kısa ömrümden bu cümleyi o kadar çok duydum ki. bu cümlenin değişik versiyonları var.. zamanımı satıyorum. güzel zamanlar satıyorum. geçinmek için para kazanmalıyım gibi gibi gibi... tartışmak yada üzmek, kızdırmak için yazmadım. gerçekçi olmak adına yazdım. saygılar..Yine belirteyim...Ben bu işi para için yapmıyorum,sevişmeyi severim ama ne kimseyi dolandırdım ne de hakkına girdim.Bedava peynir fare kapanın da olur derler misali ,zevk alırım,zevk veririm![]()
Siz erkek üyeler istediginizi yazacaksanız...Büyük burunlu,üstenci, ukala ama ben savunmaya geçince ifşa olacakKendinizi ifade şeklinizden kaliteniz belli oluyor ama ifşa kısmı bana da hoş gelmedi.
İbrahim bey beni tanımıyorsunuz .İlk bir tanıyın sonra konuşalımşu kısa ömrümden bu cümleyi o kadar çok duydum ki. bu cümlenin değişik versiyonları var.. zamanımı satıyorum. güzel zamanlar satıyorum. geçinmek için para kazanmalıyım gibi gibi gibi... tartışmak yada üzmek, kızdırmak için yazmadım. gerçekçi olmak adına yazdım. saygılar..
son 3-4 yıldır ve bu günlerde hayatı sorguluyorum. seks meks bi yere kadarİbrahim bey beni tanımıyorsunuz .İlk bir tanıyın sonra konuşalım![]()
İlk bir misafirim olun sizden ücret almayacağım ama burada ne demek istediğimi yazacaksınızşu kısa ömrümden bu cümleyi o kadar çok duydum ki. bu cümlenin değişik versiyonları var.. zamanımı satıyorum. güzel zamanlar satıyorum. geçinmek için para kazanmalıyım gibi gibi gibi... tartışmak yada üzmek, kızdırmak için yazmadım. gerçekçi olmak adına yazdım. saygılar..
Evet ne işiniz var ?son 3-4 yıldır ve bu günlerde hayatı sorguluyorum. seks meks bi yere kadarbir bara yada tatil için güzel bir yere gittiğimde ikna edemeyeceğim hiç bir kadın olmadığını düşünüyorum. (ukalalık değil amacım ) özgüvenim tam. .. bir kadının benden bir iki saat önce yada bir kaç gün önce başkası tarafından hunharca her pozisyona sokulduğu düşüncesi artık libidomu düşürüyor. bu duruma seçiciyim deyip geçiyorum. diyeceksiniz ki o zaman burada ne işiniz var..
bunlar son demler bir iki arkadaşa bakıp çıkacağım diyelim
![]()
başkası olsa balıklama dalar biliyorsunuz.İlk bir misafirim olun sizden ücret almayacağım ama burada ne demek istediğimi yazacaksınız🫶
Paylaşımlarınızı baktım evet hiç bir görüşme yapmamışsın.son 3-4 yıldır ve bu günlerde hayatı sorguluyorum. seks meks bi yere kadarbir bara yada tatil için güzel bir yere gittiğimde ikna edemeyeceğim hiç bir kadın olmadığını düşünüyorum. (ukalalık değil amacım ) özgüvenim tam. .. bir kadının benden bir iki saat önce yada bir kaç gün önce başkası tarafından hunharca her pozisyona sokulduğu düşüncesi artık libidomu düşürüyor. bu duruma seçiciyim deyip geçiyorum. diyeceksiniz ki o zaman burada ne işiniz var..
bunlar son demler bir iki arkadaşa bakıp çıkacağım diyelim
![]()
belli mi olur belkide sizi bulmak için ..Evet ne işiniz var ?![]()
seçiciyim diyelim.Paylaşımlarınızı baktım evet hiç bir görüşme yapmamışsın.
Yineliyorumbaşkası olsa balıklama dalar biliyorsunuz.tarz olarak bedava çöp bile almayan biriyim. yine de çok teşekkür ederim teklifiniz için.
ayrıca benim reklamıma ihtiyacınız da yok. gayet hoş görünüyorsunuz.
Duygu'nun sizi neden engellediğini şu an çok iyi anlıyorumbelli mi olur belkide sizi bulmak için ..ha haa haa ..
![]()
neyse ben, kahvem, boşluğa bakışım
seçiciyim diyelim.çok ciddi bir şey yazdım ama okumadınız, yada göz ardı ettiniz.. ''bir kadının benden bir iki saat önce yada bir kaç gün önce başkası tarafından hunharca her pozisyona sokulduğu düşüncesi artık libidomu düşürüyor.''
bu arada zeka güzel bir şey.. hele kadında olursa tadından yenmiyor.
bazen gerçekten hoşlandığım biri olursa buralardan biri mi diye bakmak için açmışımdır belki hesabı ?
ben kendinize yeten biri olduğunuzu biliyorum zaten. hatta sizi çıkartacağım bir yerden ama ... boşa atıp tutan biri değilim..YineliyorumKendi kendime yeten bir kadınım.fazla özele girmek istemiyorum ama yapılan haksızlık, yorumlara karşılıksız kalmak istemedim
Sevgiler, saygılar...
duygu diye birini tanımıyorum. hatta o kadar çok duygu tanıyorum ki .. ama sizin duyguyu tanımıyorum.Duygu'nun sizi neden engellediğini şu an çok iyi anlıyorum![]()
Ahahha şirket avukatlarım var,belki ordan tanıdık cikabilirizşaka maka beni heyecanlandırdınız
ben kendinize yeten biri olduğunuzu biliyorum zaten. hatta sizi çıkartacağım bir yerden ama ... boşa atıp tutan biri değilim..
hatta gayet iyi paralı pullu biri olduğunuzu gayeti iyi biliyorum..
duygu diye birini tanımıyorum. hatta o kadar çok duygu tanıyorum ki .. ama sizin duyguyu tanımıyorum.
Sizi heyecanlandirdiysam ne güzelşaka maka beni heyecanlandırdınız
ben kendinize yeten biri olduğunuzu biliyorum zaten. hatta sizi çıkartacağım bir yerden ama ... boşa atıp tutan biri değilim..
hatta gayet iyi paralı pullu biri olduğunuzu gayeti iyi biliyorum..
duygu diye birini tanımıyorum. hatta o kadar çok duygu tanıyorum ki .. ama sizin duyguyu tanımıyorum.
ben sizi bir yerden çıkartacağım sanırım ama boşa atıp tutmak istemiyorum..YineliyorumKendi kendime yeten bir kadınım.fazla özele girmek istemiyorum ama yapılan haksızlık, yorumlara karşılıksız kalmak istemedim
Sevgiler, saygılar...
Ahahha şirket avukatlarım var,belki ordan tanıdık cikabiliriz![]()
Sevgiler,saygılar sunuyorumben sizi bir yerden çıkartacağım sanırım ama boşa atıp tutmak istemiyorum..
ben, kahvem, ve güzel izmir havası ile şu an iyiyim.. dediğim gibi sizin kendi kendinize yeten hatta fazla maddiyatı olan biri olduğunuzu biliyorum.
hatta bende özele girmek istemiyorum. bazen fake hesaplara giydidirim kendimi tutamam. tecrübeme verin... mazur görün..
size hayat yolculuğunuzda başarılar. iyilerle karşılaşın.. iyi olun , iyi kalın...
... mazur görün.. hayat kısa, zaman çok değerli. ve satın alamadığımız tek şey zaman..
size hayat yolculuğunuzda başarılar. iyilerle karşılaşın.. iyi olun , iyi kalın...
belki de hiç görüşmemeliyiz. bir aşk falan doğar hayatımız alt üst olur belli mi olur
saygılar..
dediğim gibi. Allah iyilerle karşılaştırsın. hoş bir kadınsınız. bir ömür bedeniniz kadar iç dünyanızda güzel ve iyi olsun.Sevgiler,saygılar sunuyorum![]()
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!