Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

İzmir Violeta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
narimhakiki Çevrimdışı
27 Kas 2022
26
9
36
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Herkese merhabalar , İzmir’de violeta hanım ile görüşen var mıdır ? Yorumlarınızı merak ediyorum ?

erhanaltnts

Normal Üye
27 May 2024
8
2
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Valla dostum yazdım kendisine Violetta görünüşte Nutella gibi ama çok burnu havada o yüzden eledim bence gidilmez

erhanaltnts

Normal Üye
27 May 2024
8
2
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

uzakara

Normal Üye
15 Nis 2022
46
19
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kadın ya da erkek farketmez her ne olursa olsun. Karşı cinsle yaptığı yazışmaları isim saklayarak sosyal medyada paylaşıyorsa aman derim.

Baretta35

Normal Üye
31 Mar 2023
2
2
48
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Valla dostum yazdım kendisine Violetta görünüşte Nutella gibi ama çok burnu havada o yüzden eledim bence gidilmez
Ben Violeta hanımla bir kez görüştüm ilk etapta mail yolu ile yazıştık sonra kendisi ile olumlu ve karşılıklı anlayış üzerine whatsapa geçtik whatsapta konuşarak ikimiz içinde en uygun günü seçip program yaptık beni kendi evinde çok güzel hoş sohpet ve ikram ile ağırladı özel konulara çok detaylı girmek istemiyorum lakin o konudada gerçekten
memnun kaldım

dostum yazdım kendisine Violetta görünüşte Nutella gibi ama çok burnu havada o yüzden eledim bence gidilmez

Baretta35

Normal Üye
31 Mar 2023
2
2
48
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ben Violeta hanımla bir kez görüştüm ilk etapta mail yolu ile yazıştık sonra kendisi ile olumlu ve karşılıklı anlayış üzerine whatsapa geçtik whatsapta konuşarak ikimiz içinde en uygun günü seçip program yaptık beni kendi evinde çok güzel hoş sohpet ve ikram ile ağırladı özel konulara çok detaylı girmek istemiyorum lakin o konudada gerçekten
memnun kaldım

Seertesla

Normal Üye
17 May 2024
1
0
28
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
İletişimi nedir arkadaşın yardımcı olur musunuz

Violetta

Normal Üye
17 Tem 2025
27
12
30
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Herkese merhabalar , İzmir’de violeta hanım ile görüşen var mıdır ? Yorumlarınızı merak ediyorum ?
Merhabalar konu sahibi ile iki defa randevulaştık.Bir buçuk ay önce "1.5" ilk randevu da son ana kadar yazmayınca"10 dk" ben yazdım işler vs. Diyerek geçiştirdi.Ben de nezaketen zaten müsait değilim,rahatsızım diye nezaketen
geçiştirdim.Haftaya ikinci randevu oluşturduk,bu defa grip oldum çok özür dilerim vs....İnsanlık hali her şey olabilir ama burada beni bildiği,konuştuğu halde konu açmak nedir?

Violetta

Normal Üye
17 Tem 2025
27
12
30
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Diğer bir arkadaş @romantikhaydut diğer platform da konu açan arkadaş...Her şeye okeyiz,anlaştık.Ertesi gün yok,şunu yaparmısın,yok bunu yaparmısın yan çizmeye başladı iki hafta oncesine kadar her gün yazdı ve tersledim.Sonra konu açıp violeta ile görüşen var mı?İzmir tayfası siz insanları itibarsızlaştırmaya çalışıyorsunuz...

Violetta

Normal Üye
17 Tem 2025
27
12
30
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Bana yazdığınızı ve büyük burunlu olduğumu belirtmişsiniz?Size karşı nasıl konuşmuşum ya da siz bana nasıl konuşmuşsunuz?Lütfen bunu yazarsanız çok sevinirim.Konu başlığı görüşen var mı ?Siz zannedersem benim paylaşımlarımdan etkilendiniz ☺️🙏

Violetta

Normal Üye
17 Tem 2025
27
12
30
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Kadın ya da erkek farketmez her ne olursa olsun. Karşı cinsle yaptığı yazışmaları isim saklayarak sosyal medyada paylaşıyorsa aman derim.
Çok haklısınız isim saklamamam gerek ki herkes,kimin,ne olduğunu bilmeli 🙏Burada iftira atmak,lekelemek çok basit değil mi?

Ama ispat eden,kendini savunan birine aman derim 😎Ne güzel!!!

Arkadaslar yapmayın,etmeyin kul hakkı denen bir şey var,girersiniz sonra ödeyemezsiniz...Bana saygıyla gelen,düzgün iletişim kuran herkesi ben de saygıyla karşılarım..

Violetta

Normal Üye
17 Tem 2025
27
12
30
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Yine belirteyim...Ben bu işi para için yapmıyorum,sevişmeyi severim ama ne kimseyi dolandırdım ne de hakkına girdim.Bedava peynir fare kapanın da olur derler misali ,zevk alırım,zevk veririm 🙏

Joker Çevrimdışı
14 Şub 2006
5,799
1,978
9 Tem 2014
207
129
Cinsiyetiniz nedir?
@Violetta hoşgeldiniz, valla takdir ettim sizi kırmadan dökmeden nazik bir şekilde olması gerektiği gibi kendinizi savundunuz. İzmire birgün yolum düşerse muhakkak görüşmek tanışmak isterim.

Bu arada forumda onaylı partner olarakta bekleriz sizi :cool:

musibet

Normal Üye
16 Ara 2022
11
11
42
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Çok haklısınız isim saklamamam gerek ki herkes,kimin,ne olduğunu bilmeli 🙏Burada iftira atmak,lekelemek çok basit değil mi?

Ama ispat eden,kendini savunan birine aman derim 😎Ne güzel!!!

Arkadaslar yapmayın,etmeyin kul hakkı denen bir şey var,girersiniz sonra ödeyemezsiniz...Bana saygıyla gelen,düzgün iletişim kuran herkesi ben de saygıyla karşılarım..
Kendinizi ifade şeklinizden kaliteniz belli oluyor ama ifşa kısmı bana da hoş gelmedi.

Violetta

Normal Üye
17 Tem 2025
27
12
30
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Kendinizi ifade şeklinizden kaliteniz belli oluyor ama ifşa kısmı bana da hoş gelmedi.
Kimseyi ifşa etmedim.İsim sakladım ve sadece nasıl kişilerle,nasıl muhattap olduğumuzu,neden böyle yorumlar yapıldığını bilin istedim🙏İfşa etmek çok farklı bir kavram 🙏

ateş ibrahim Çevrimdışı
22 May 2024
116
64
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Yine belirteyim...Ben bu işi para için yapmıyorum,sevişmeyi severim ama ne kimseyi dolandırdım ne de hakkına girdim.Bedava peynir fare kapanın da olur derler misali ,zevk alırım,zevk veririm 🙏
şu kısa ömrümden bu cümleyi o kadar çok duydum ki. bu cümlenin değişik versiyonları var.. zamanımı satıyorum. güzel zamanlar satıyorum. geçinmek için para kazanmalıyım gibi gibi gibi... tartışmak yada üzmek, kızdırmak için yazmadım. gerçekçi olmak adına yazdım. saygılar..

Violetta

Normal Üye
17 Tem 2025
27
12
30
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
şu kısa ömrümden bu cümleyi o kadar çok duydum ki. bu cümlenin değişik versiyonları var.. zamanımı satıyorum. güzel zamanlar satıyorum. geçinmek için para kazanmalıyım gibi gibi gibi... tartışmak yada üzmek, kızdırmak için yazmadım. gerçekçi olmak adına yazdım. saygılar..
İbrahim bey beni tanımıyorsunuz .İlk bir tanıyın sonra konuşalım 😃

ateş ibrahim Çevrimdışı
22 May 2024
116
64
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
İbrahim bey beni tanımıyorsunuz .İlk bir tanıyın sonra konuşalım 😃
son 3-4 yıldır ve bu günlerde hayatı sorguluyorum. seks meks bi yere kadar :) bir bara yada tatil için güzel bir yere gittiğimde ikna edemeyeceğim hiç bir kadın olmadığını düşünüyorum. (ukalalık değil amacım ) özgüvenim tam. .. bir kadının benden bir iki saat önce yada bir kaç gün önce başkası tarafından hunharca her pozisyona sokulduğu düşüncesi artık libidomu düşürüyor. bu duruma seçiciyim deyip geçiyorum. diyeceksiniz ki o zaman burada ne işiniz var.. :) bunlar son demler bir iki arkadaşa bakıp çıkacağım diyelim :)

Violetta

Normal Üye
17 Tem 2025
27
12
30
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
İlk bir misafirim olun sizden ücret almayacağım ama burada ne demek istediğimi yazacaksınız 😎🫶

Violetta

Normal Üye
17 Tem 2025
27
12
30
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
son 3-4 yıldır ve bu günlerde hayatı sorguluyorum. seks meks bi yere kadar :) bir bara yada tatil için güzel bir yere gittiğimde ikna edemeyeceğim hiç bir kadın olmadığını düşünüyorum. (ukalalık değil amacım ) özgüvenim tam. .. bir kadının benden bir iki saat önce yada bir kaç gün önce başkası tarafından hunharca her pozisyona sokulduğu düşüncesi artık libidomu düşürüyor. bu duruma seçiciyim deyip geçiyorum. diyeceksiniz ki o zaman burada ne işiniz var.. :) bunlar son demler bir iki arkadaşa bakıp çıkacağım diyelim :)
Evet ne işiniz var ?😎

ateş ibrahim Çevrimdışı
22 May 2024
116
64
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
İlk bir misafirim olun sizden ücret almayacağım ama burada ne demek istediğimi yazacaksınız 😎🫶
başkası olsa balıklama dalar biliyorsunuz. :) tarz olarak bedava çöp bile almayan biriyim. yine de çok teşekkür ederim teklifiniz için.
ayrıca benim reklamıma ihtiyacınız da yok. gayet hoş görünüyorsunuz.

Violetta

Normal Üye
17 Tem 2025
27
12
30
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Paylaşımlarınızı baktım evet hiç bir görüşme yapmamışsın.

ateş ibrahim Çevrimdışı
22 May 2024
116
64
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Evet ne işiniz var ?😎
belli mi olur belkide sizi bulmak için .. :) ha haa haa .. :)
neyse ben, kahvem, boşluğa bakışım
Paylaşımlarınızı baktım evet hiç bir görüşme yapmamışsın.
seçiciyim diyelim. :) çok ciddi bir şey yazdım ama okumadınız, yada göz ardı ettiniz.. ''bir kadının benden bir iki saat önce yada bir kaç gün önce başkası tarafından hunharca her pozisyona sokulduğu düşüncesi artık libidomu düşürüyor.''
bu arada zeka güzel bir şey.. hele kadında olursa tadından yenmiyor.
bazen gerçekten hoşlandığım biri olursa buralardan biri mi diye bakmak için açmışımdır belki hesabı ?

Violetta

Normal Üye
17 Tem 2025
27
12
30
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
başkası olsa balıklama dalar biliyorsunuz. :) tarz olarak bedava çöp bile almayan biriyim. yine de çok teşekkür ederim teklifiniz için.
ayrıca benim reklamıma ihtiyacınız da yok. gayet hoş görünüyorsunuz.
Yineliyorum🙏Kendi kendime yeten bir kadınım.fazla özele girmek istemiyorum ama yapılan haksızlık, yorumlara karşılıksız kalmak istemedim

Sevgiler, saygılar...

Violetta

Normal Üye
17 Tem 2025
27
12
30
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
belli mi olur belkide sizi bulmak için .. :) ha haa haa .. :)
neyse ben, kahvem, boşluğa bakışım

seçiciyim diyelim. :) çok ciddi bir şey yazdım ama okumadınız, yada göz ardı ettiniz.. ''bir kadının benden bir iki saat önce yada bir kaç gün önce başkası tarafından hunharca her pozisyona sokulduğu düşüncesi artık libidomu düşürüyor.''
bu arada zeka güzel bir şey.. hele kadında olursa tadından yenmiyor.
bazen gerçekten hoşlandığım biri olursa buralardan biri mi diye bakmak için açmışımdır belki hesabı ?
Duygu'nun sizi neden engellediğini şu an çok iyi anlıyorum 🙏

ateş ibrahim Çevrimdışı
22 May 2024
116
64
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
şaka maka beni heyecanlandırdınız :)
Yineliyorum🙏Kendi kendime yeten bir kadınım.fazla özele girmek istemiyorum ama yapılan haksızlık, yorumlara karşılıksız kalmak istemedim

Sevgiler, saygılar...
ben kendinize yeten biri olduğunuzu biliyorum zaten. hatta sizi çıkartacağım bir yerden ama ... boşa atıp tutan biri değilim..
hatta gayet iyi paralı pullu biri olduğunuzu gayeti iyi biliyorum..
Duygu'nun sizi neden engellediğini şu an çok iyi anlıyorum 🙏
duygu diye birini tanımıyorum. hatta o kadar çok duygu tanıyorum ki .. ama sizin duyguyu tanımıyorum.

Violetta

Normal Üye
17 Tem 2025
27
12
30
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan

ben kendinize yeten biri olduğunuzu biliyorum zaten. hatta sizi çıkartacağım bir yerden ama ... boşa atıp tutan biri değilim..

duygu diye birini tanımıyorum. hatta o kadar çok duygu tanıyorum ki .. ama sizin duyguyu tanımıyorum.
Ahahha şirket avukatlarım var,belki ordan tanıdık cikabiliriz😎

Violetta

Normal Üye
17 Tem 2025
27
12
30
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan

Sizi heyecanlandirdiysam ne güzel

ateş ibrahim Çevrimdışı
22 May 2024
116
64
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Sevgiler, saygılar...
ben sizi bir yerden çıkartacağım sanırım ama boşa atıp tutmak istemiyorum..
ben, kahvem, ve güzel izmir havası ile şu an iyiyim.. dediğim gibi sizin kendi kendinize yeten hatta fazla maddiyatı olan biri olduğunuzu biliyorum.
hatta bende özele girmek istemiyorum. bazen fake hesaplara giydidirim kendimi tutamam. tecrübeme verin :)... mazur görün..
size hayat yolculuğunuzda başarılar. iyilerle karşılaşın.. iyi olun , iyi kalın...
Ahahha şirket avukatlarım var,belki ordan tanıdık cikabiliriz😎
:)... mazur görün.. hayat kısa, zaman çok değerli. ve satın alamadığımız tek şey zaman..
size hayat yolculuğunuzda başarılar. iyilerle karşılaşın.. iyi olun , iyi kalın...
belki de hiç görüşmemeliyiz. bir aşk falan doğar hayatımız alt üst olur belli mi olur :)
saygılar..

Violetta

Normal Üye
17 Tem 2025
27
12
30
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
ben sizi bir yerden çıkartacağım sanırım ama boşa atıp tutmak istemiyorum..
ben, kahvem, ve güzel izmir havası ile şu an iyiyim.. dediğim gibi sizin kendi kendinize yeten hatta fazla maddiyatı olan biri olduğunuzu biliyorum.
hatta bende özele girmek istemiyorum. bazen fake hesaplara giydidirim kendimi tutamam. tecrübeme verin :)... mazur görün..

:)... mazur görün.. hayat kısa, zaman çok değerli. ve satın alamadığımız tek şey zaman..
belki de hiç görüşmemeliyiz. bir aşk falan doğar hayatımız alt üst olur belli mi olur :)
saygılar..
Sevgiler,saygılar sunuyorum 🙏

Tüm sayfalar yüklendi.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar