- 14 Eki 2019
- 947
- 1,873
- 39
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Sesim soluğum bir süredir çıkmıyordu..Malum işler güçler bitmeyen seyehatler..Dün soluğu İzmirde aldım..İzmire gelipte Cansel ile tanışmamak olmaz dedim..Koşuşturmalı,stresli günün akşamında,sağolsun beni kırmadı,evine davet etti..Sıcak,samimi bir karşılama oldu.Birbirimize sarıldık..Özenle hazırlanışı ve fiziği çok çekici,etkileyici..Gülümsemesi,hoş sohbeti bir harika..İkramları eşliğinde başladık sohbete..Bu arada sıcak yakınlaşmalar başladı..Geçtik malum olaya..Cansel tamamen size odaklı ve ilgisi ile aklınızı başından alıyor..Sevişmesi,isteği,tam kıvamında oralı..Minyon fiziği,kıvrımları ile tahrik ediyor..Kucağınızda iken görüntü yaşanılacak türden ve dogyde efsane diyebilirim..Hemen hemen her pozisyonda isteyerek seviştik..En önemlisi zevk alıyor ve hazzı yaşatıyor..Ter içinde yataktan çıkamadık..Yatak sohbeti de yaptık..Zaman takıntısı da yok..Her yönden keyif aldım ve tatmin oldum..İzmir için bulunmaz bir nimet..Bense iyi bir dost kazandım..Yüzü,fiziği,kişiliği,yatağı ile cezbedici
Beni ağırladığın için,yaşattığın özel anlar için,sohbetin için,güzel kalbin için çok teşekkür ederim
İyi ki tanıştık..Tekrarına güzellliğim