Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme İzmirde denize yansıyan güzellik

phosphoreschence Çevrimdışı
14 Eki 2019
947
1,873
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sesim soluğum bir süredir çıkmıyordu..Malum işler güçler bitmeyen seyehatler..Dün soluğu İzmirde aldım..İzmire gelipte Cansel ile tanışmamak olmaz dedim..Koşuşturmalı,stresli günün akşamında,sağolsun beni kırmadı,evine davet etti..Sıcak,samimi bir karşılama oldu.Birbirimize sarıldık..Özenle hazırlanışı ve fiziği çok çekici,etkileyici..Gülümsemesi,hoş sohbeti bir harika..İkramları eşliğinde başladık sohbete..Bu arada sıcak yakınlaşmalar başladı..Geçtik malum olaya..Cansel tamamen size odaklı ve ilgisi ile aklınızı başından alıyor..Sevişmesi,isteği,tam kıvamında oralı..Minyon fiziği,kıvrımları ile tahrik ediyor..Kucağınızda iken görüntü yaşanılacak türden ve dogyde efsane diyebilirim..Hemen hemen her pozisyonda isteyerek seviştik..En önemlisi zevk alıyor ve hazzı yaşatıyor..Ter içinde yataktan çıkamadık..Yatak sohbeti de yaptık..Zaman takıntısı da yok..Her yönden keyif aldım ve tatmin oldum..İzmir için bulunmaz bir nimet..Bense iyi bir dost kazandım..Yüzü,fiziği,kişiliği,yatağı ile cezbedici😉Beni ağırladığın için,yaşattığın özel anlar için,sohbetin için,güzel kalbin için çok teşekkür ederim🙏İyi ki tanıştık..Tekrarına güzellliğim😚

m2016 Çevrimdışı

m2016

Uslanmaz Can
13 Eyl 2019
1,052
1,137
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Tebrikler üstad

gogox Çevrimdışı
22 Ağu 2021
25
19
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler, umarım birgün İzmir yolu gözükürse öncelikli tercihim olacaktır.

yasakelma80 Çevrimiçi
2 Haz 2009
2,660
2,570
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşım için teşekkürler ....

Cansel Ulusoy Çevrimdışı

Cansel Ulusoy

Forum Destekçisi
19 Nis 2021
9,768
22,305
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Sesim soluğum bir süredir çıkmıyordu..Malum işler güçler bitmeyen seyehatler..Dün soluğu İzmirde aldım..İzmire gelipte Cansel ile tanışmamak olmaz dedim..Koşuşturmalı,stresli günün akşamında,sağolsun beni kırmadı,evine davet etti..Sıcak,samimi bir karşılama oldu.Birbirimize sarıldık..Özenle hazırlanışı ve fiziği çok çekici,etkileyici..Gülümsemesi,hoş sohbeti bir harika..İkramları eşliğinde başladık sohbete..Bu arada sıcak yakınlaşmalar başladı..Geçtik malum olaya..Cansel tamamen size odaklı ve ilgisi ile aklınızı başından alıyor..Sevişmesi,isteği,tam kıvamında oralı..Minyon fiziği,kıvrımları ile tahrik ediyor..Kucağınızda iken görüntü yaşanılacak türden ve dogyde efsane diyebilirim..Hemen hemen her pozisyonda isteyerek seviştik..En önemlisi zevk alıyor ve hazzı yaşatıyor..Ter içinde yataktan çıkamadık..Yatak sohbeti de yaptık..Zaman takıntısı da yok..Her yönden keyif aldım ve tatmin oldum..İzmir için bulunmaz bir nimet..Bense iyi bir dost kazandım..Yüzü,fiziği,kişiliği,yatağı ile cezbedici😉Beni ağırladığın için,yaşattığın özel anlar için,sohbetin için,güzel kalbin için çok teşekkür ederim🙏İyi ki tanıştık..Tekrarına güzellliğim😚
Canım öncelikle böyle güzel bir konu başlığı olamazdı gerçekten çok tatlısın bende seni tanıdığım için çok memnun oldum herşey için teşekkür ederim 🤗 çok mutlu ettin beni bu güzel yorumun için 🥰tekrar görüşmek üzere hoşçakal ❤️ kocaman öpüyorum seni hoşçakal ❤️❤️

Cansel Ulusoy Çevrimdışı

Cansel Ulusoy

Forum Destekçisi
19 Nis 2021
9,768
22,305
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Başlık Gerçekten harika olmuş... 🤩🥰 tam35
İzmirli olduğumuz burdan da belli olsun değil mi ama..
İzmir için cansel hanım bu kadar güzel anlatılamazdı. Tekrardan yaşanılacak kadın cansel hanım. O kalçalar hala hafızamda 😍
Hepinize gerçekten çok teşekkür ediyorum 🥰 benim için bukadar güzel düşünceleriniz olduğu için hepinizi koskocaman öpüyorum ve seviyorum 🥰(kalça önemli)🤭🤭🤭

Cansel Ulusoy Çevrimdışı

Cansel Ulusoy

Forum Destekçisi
19 Nis 2021
9,768
22,305
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Bu arada cansel hanım dört gözle vip partner olmanızı bekliyoruz. Buradan takip de etmek istiyoruz sizi 😍
Hahahahaa hepiniz dediniz ki normal uye ol oldum...sonra dediniz ki onaylı partner ol oldum...şimdide vippartner olun diyorsunuz bakalım elbet oda olur sanırım.(level atlıyoruz )🤣🤣🥰🥰 hayırlısı bakalım 😎😎

incekvar Çevrimdışı
1 Tem 2020
216
300
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Cansel hanım ile ilk fırsatta görüşmek lazım.
Olumsuz bir referansa denk gelmedim şimdiye kadar...

phosphoreschence Çevrimdışı
14 Eki 2019
947
1,873
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
O günün anısı efsane..İspanya’dan aş denizleri izmire gel..Yorgunluk,stres hat safhada..Birde gümrük beyanları kontrol ile uğraş..Sonrası alsancak,konak,basmane turlama derken..Canselin yollarına koyulma..Sonrası zaten rüya gibi😊Ertesi gün içinde kafa dağıtacak mekan önerisi ve seçimi için teşekkürler😊

Cansel Ulusoy Çevrimdışı

Cansel Ulusoy

Forum Destekçisi
19 Nis 2021
9,768
22,305
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
O günün anısı efsane..İspanya’dan aş denizleri izmire gel..Yorgunluk,stres hat safhada..Birde gümrük beyanları kontrol ile uğraş..Sonrası alsancak,konak,basmane turlama derken..Canselin yollarına koyulma..Sonrası zaten rüya gibi😊Ertesi gün içinde kafa dağıtacak mekan önerisi ve seçimi için teşekkürler😊
Canım benim çok teşekkür ediyorum 💋 İspanya'dan beni bulupta misafirim olduğun için teşekkür ederim 🥰 bende senin güzelce yorgunluğunu attım ama😉bu arada mekanı beğendiğin içinde ayrıca teşekkür ederim 🥰🥰 sevgiler ♥️♥️tekrar görüşmek üzere hoşçakal kendine çok iyi bak yorulma 😉😉💋💋

hektor3535 Çevrimdışı
16 Ağu 2021
341
416
41
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
guzel paylasim icin tesekkurler cansellendiniz gulumseyin😂

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar