Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme İzmirden de sıcak

Jose Bey

Normal Üye
8 Şub 2022
53
202
38
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Selamlar millet👋

İş sebebi ile İzmir’e geldim. Ne zamandır aklımda olan @Cansel Ulusoy ile görüşmek için kendisine yazdım. Daha önceki seyahatlerimde de yazışmış fakat denk gelememiştik.
Çok kibar ve tatlı bir iletişim tarzı var tıpkı kendisi gibi. Programında baba yer açtı sağolsun ve görüşmeyi organize ettik.

2 saatlik güzel bir görüşme gerçekleştirdik. Çok sıcak samimi bir kadın GFE tadında ve hiç yabancılık çekmiyorsunuz. Gayet temiz özenli bir hatun:) evi de tıpkı kendisi gibi

Hemen hemen her şeyden konuştuk kendimi evimde hissettim.Işıltılı yatak odasında da gayet istekli ve partnerinin memnuniyetine son derece önem veren bir kadın vardı

Her için teşekkürler canım seni tanıdığıma çok mutlu oldum💐 @Cansel Ulusoy

Cansel Ulusoy Çevrimdışı

Cansel Ulusoy

Forum Destekçisi
19 Nis 2021
9,768
22,305
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Selamlar millet👋

İş sebebi ile İzmir’e geldim. Ne zamandır aklımda olan @Cansel Ulusoy ile görüşmek için kendisine yazdım. Daha önceki seyahatlerimde de yazışmış fakat denk gelememiştik.
Çok kibar ve tatlı bir iletişim tarzı var tıpkı kendisi gibi. Programında baba yer açtı sağolsun ve görüşmeyi organize ettik.

2 saatlik güzel bir görüşme gerçekleştirdik. Çok sıcak samimi bir kadın GFE tadında ve hiç yabancılık çekmiyorsunuz. Gayet temiz özenli bir hatun:) evi de tıpkı kendisi gibi

Hemen hemen her şeyden konuştuk kendimi evimde hissettim.Işıltılı yatak odasında da gayet istekli ve partnerinin memnuniyetine son derece önem veren bir kadın vardı

Her için teşekkürler canım seni tanıdığıma çok mutlu oldum💐 @Cansel Ulusoy
Canımsın gerçekten seni tanıdığım için çok mutlu oldum çok teşekkür ederim 🤗 iyiki de yazmışsın iyiki tanımışım seni umarım bundan sonraki İzmir seyahatlerinde yine denk gelir görüşürüz 😉🙏evinde gibi hissettiğin için çok mutlu oldum 🤗🤗benim için misafirlerimin rahatı çok önemli siz rahat ve huzurlu olunca ben daha çok mutlu oluyorum ☺️☺️🥰🙏🙏benim için de harika bir görüşme oldu güzel düşüncelerin için çok ama çok teşekkür ediyorum herşey için teşekkürler inşallah en kısa zamanda yine İzmir'e gelirsin kocaman öpüyorum seni kendine cici bak seviliyorsun 💋💋💋💋 görüşmek üzere hoşçakal ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️@Jose Bey🥰🥰🥰

Son düzenleme:
Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar