- 14 Eki 2019
- 947
- 1,873
- 39
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
İzmir’i severim biraz iş,biraz dostluklar beni yine izmire getirdi.İzmire gelmişken İzmir’in ışıltısı,misafirperverliği,dostluğunu esirgemeyen Canseli görmeden gitmek olmazdı.Serin ama güzel bir izmir akşamında heyecanla ona doğru yönelmiştim.Kapı açılır karşılama çok sıcak..Tabiki özlem vardı bende de..Sımsıkı sarıldım..Kıyafeti,renk seçimi ve hazırlanması her zaman ki gibi mükemmeldi.Yemeğini benimle paylaşması da özeldi benim için
Sohbetimiz çok içten ve samimiydi,çok konu birikmiş laf lafı açtı desem yeridir.Türk kahvesi vs derken..Özel anlar koltukta başladık sevişmeye bende çok istekli ve özlemiştim
ten uyumumuz vs en iyi anlaştığım,çok iyi uyumum olduğu aşikardır Cansel ile
Hararetli kan ter içinde seviştik,öpülmedik,dokunmadık ten tene değmediği yer kalmadı..Dogy de efsane,kucağımdayken ki görüntü harika.Mest oldum desem yeridir..Karşılıklı keyif ve haz veren görüşme oldu..Fiziği,saçları,gözleri teni ile görmeniz gereken bir inci tanesi gibi
Unutulmaz saatlerin ardından sona gelmiştim sarıldık sıcakkanlılığımızla..Misafirperverliği,dostaneliği ve yaşattıkların için çok teşekkür ederim İzmir’in İnci tanesi
tekrar ne zaman görüşürüz bilemiyorum…Hep huzur ve sevgiyle kal