Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme İzmir’in esintisi,ışıltısı,inci tanesi.

phosphoreschence Çevrimdışı
14 Eki 2019
947
1,873
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
İzmir’i severim biraz iş,biraz dostluklar beni yine izmire getirdi.İzmire gelmişken İzmir’in ışıltısı,misafirperverliği,dostluğunu esirgemeyen Canseli görmeden gitmek olmazdı.Serin ama güzel bir izmir akşamında heyecanla ona doğru yönelmiştim.Kapı açılır karşılama çok sıcak..Tabiki özlem vardı bende de..Sımsıkı sarıldım..Kıyafeti,renk seçimi ve hazırlanması her zaman ki gibi mükemmeldi.Yemeğini benimle paylaşması da özeldi benim için😊Sohbetimiz çok içten ve samimiydi,çok konu birikmiş laf lafı açtı desem yeridir.Türk kahvesi vs derken..Özel anlar koltukta başladık sevişmeye bende çok istekli ve özlemiştim😊ten uyumumuz vs en iyi anlaştığım,çok iyi uyumum olduğu aşikardır Cansel ile😉Hararetli kan ter içinde seviştik,öpülmedik,dokunmadık ten tene değmediği yer kalmadı..Dogy de efsane,kucağımdayken ki görüntü harika.Mest oldum desem yeridir..Karşılıklı keyif ve haz veren görüşme oldu..Fiziği,saçları,gözleri teni ile görmeniz gereken bir inci tanesi gibi😉Unutulmaz saatlerin ardından sona gelmiştim sarıldık sıcakkanlılığımızla..Misafirperverliği,dostaneliği ve yaşattıkların için çok teşekkür ederim İzmir’in İnci tanesi😚tekrar ne zaman görüşürüz bilemiyorum…Hep huzur ve sevgiyle kal🥰

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
7,225
5,847
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
İzmir’i severim biraz iş,biraz dostluklar beni yine izmire getirdi.İzmire gelmişken İzmir’in ışıltısı,misafirperverliği,dostluğunu esirgemeyen Canseli görmeden gitmek olmazdı.Serin ama güzel bir izmir akşamında heyecanla ona doğru yönelmiştim.Kapı açılır karşılama çok sıcak..Tabiki özlem vardı bende de..Sımsıkı sarıldım..Kıyafeti,renk seçimi ve hazırlanması her zaman ki gibi mükemmeldi.Yemeğini benimle paylaşması da özeldi benim için😊Sohbetimiz çok içten ve samimiydi,çok konu birikmiş laf lafı açtı desem yeridir.Türk kahvesi vs derken..Özel anlar koltukta başladık sevişmeye bende çok istekli ve özlemiştim😊ten uyumumuz vs en iyi anlaştığım,çok iyi uyumum olduğu aşikardır Cansel ile😉Hararetli kan ter içinde seviştik,öpülmedik,dokunmadık ten tene değmediği yer kalmadı..Dogy de efsane,kucağımdayken ki görüntü harika.Mest oldum desem yeridir..Karşılıklı keyif ve haz veren görüşme oldu..Fiziği,saçları,gözleri teni ile görmeniz gereken bir inci tanesi gibi😉Unutulmaz saatlerin ardından sona gelmiştim sarıldık sıcakkanlılığımızla..Misafirperverliği,dostaneliği ve yaşattıkların için çok teşekkür ederim İzmir’in İnci tanesi😚tekrar ne zaman görüşürüz bilemiyorum…Hep huzur ve sevgiyle kal🥰
paylaşım için teşekkürler

Cansel Ulusoy Çevrimdışı

Cansel Ulusoy

Forum Destekçisi
19 Nis 2021
9,768
22,305
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
İzmir'i sevdiğini çok iyi biliyorum 😉tabi insanının sevdiği,değer verdiği arkadaşı ve dostu olunca İzmir bir başka güzel oluyor 🥰biliyorsun misafirlerimi en iyi şekilde karşılamak ve onları mutlu etmek için aynı zamanda kendimde mutlu olmak için sizi en iyi şekilde karşılamaya çalışıyorum bunu basarabiliyorsam ne mutlu bana ☺️ paylaşmayı severim hele birde sevdiğim değer verdiğim olunca herşey başka oluyor 🥰her İzmir ziyaretinde beni arayıp yazdığın ve misafirim olduğun için teşekkürler 💋💋 gerçekten seni tanımak çok güzel güzel düşüncelerin için çok çok teşekkür ederim 🤗🤗 umarım en kısa zamanda tekrar görüşürüz herşey gönlünce olsun seviliyorsun 💋💋💋 güzel dileklerin için teşekkür ediyorum yüreği güzel...🥰🥰🥰

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar