- 29 Ara 2021
- 70
- 122
- 36
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Perşembe günü anlık izmir ziyaretim belli olunca, hemen uzun süredir takip ettiğim Cansel hanıma yazdım. Kısa bir mesaj trafiği sonrası randevu oluşturduk cuma günü için. Cuma günü ani bir toplantım çıktı görüşme saatine denk gelen ve kendisine biraz çekinerek erkene alabilir miyiz dedim ve hemen yeni saatleri bildirdi bana. Uygundu. Teyitleştik ve saati beklemeye başladım.
Konuma ulaşım %99kolay. %1 ise yolun son 1 dakikasındaki o komando eğitimlerinde kullanılacak tipteki yokuş
neyse araba park yeri sorunu yok. Bina net, karmaşa yok. Giriş sorunsuz derken 2 saatlik görüşme başladı.
İsteklerime uygun şekilde giyinmiş 32 yaşında olduğu sadece yüzünden anlaşılabilecek muhteşem vücutlu bir pembiş mükemmel gülüşüyle karşıladı beni. Kendisinin fiziği cidden yaşına göre çok diri. Teni pürüzsüz ve oldukça yumuşak. İkramlar sohbet vs derken yakın temas başlayınca ilk seansa geçtik ve tam boşalacağım anda gözlerimin içine bakıp söylediği sözler beni zevkin doruklarına çıkardı. Sonrasında yine sohbet, gıybet kahve faslı vs derken baktım ki zaman geçiyor. Hadi bakalım dedim ve kendisine kanım çok ısındığından kucağıma alıp yatak odasına götürdüm
tamamen o an içimden geldi. Kendisi de kahkahaları ile eşlik etti ben onu taşırken. 3 farklı pozisyon ile 2. Seansı da yine "konuşmalar" eşliğinde tamamladık ve yorulduğumuz için yatağa uzanıp sohbete yatakta devam ettik. Toplantıya yetişebilmek için çay demleyeyim teklifini kabul edemedim pembişin. Dolu dolu geçen 2 saat sonrası sarılıp ayrıldık. Keyifli geçen 2 saat için kendisine teşekkür ediyorum.
Konuma ulaşım %99kolay. %1 ise yolun son 1 dakikasındaki o komando eğitimlerinde kullanılacak tipteki yokuş

İsteklerime uygun şekilde giyinmiş 32 yaşında olduğu sadece yüzünden anlaşılabilecek muhteşem vücutlu bir pembiş mükemmel gülüşüyle karşıladı beni. Kendisinin fiziği cidden yaşına göre çok diri. Teni pürüzsüz ve oldukça yumuşak. İkramlar sohbet vs derken yakın temas başlayınca ilk seansa geçtik ve tam boşalacağım anda gözlerimin içine bakıp söylediği sözler beni zevkin doruklarına çıkardı. Sonrasında yine sohbet, gıybet kahve faslı vs derken baktım ki zaman geçiyor. Hadi bakalım dedim ve kendisine kanım çok ısındığından kucağıma alıp yatak odasına götürdüm