Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme İzmir'in tadı Cansel

taybay Çevrimdışı
29 Ara 2021
70
122
36
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Perşembe günü anlık izmir ziyaretim belli olunca, hemen uzun süredir takip ettiğim Cansel hanıma yazdım. Kısa bir mesaj trafiği sonrası randevu oluşturduk cuma günü için. Cuma günü ani bir toplantım çıktı görüşme saatine denk gelen ve kendisine biraz çekinerek erkene alabilir miyiz dedim ve hemen yeni saatleri bildirdi bana. Uygundu. Teyitleştik ve saati beklemeye başladım.
Konuma ulaşım %99kolay. %1 ise yolun son 1 dakikasındaki o komando eğitimlerinde kullanılacak tipteki yokuş 🤣 neyse araba park yeri sorunu yok. Bina net, karmaşa yok. Giriş sorunsuz derken 2 saatlik görüşme başladı.

İsteklerime uygun şekilde giyinmiş 32 yaşında olduğu sadece yüzünden anlaşılabilecek muhteşem vücutlu bir pembiş mükemmel gülüşüyle karşıladı beni. Kendisinin fiziği cidden yaşına göre çok diri. Teni pürüzsüz ve oldukça yumuşak. İkramlar sohbet vs derken yakın temas başlayınca ilk seansa geçtik ve tam boşalacağım anda gözlerimin içine bakıp söylediği sözler beni zevkin doruklarına çıkardı. Sonrasında yine sohbet, gıybet kahve faslı vs derken baktım ki zaman geçiyor. Hadi bakalım dedim ve kendisine kanım çok ısındığından kucağıma alıp yatak odasına götürdüm :) tamamen o an içimden geldi. Kendisi de kahkahaları ile eşlik etti ben onu taşırken. 3 farklı pozisyon ile 2. Seansı da yine "konuşmalar" eşliğinde tamamladık ve yorulduğumuz için yatağa uzanıp sohbete yatakta devam ettik. Toplantıya yetişebilmek için çay demleyeyim teklifini kabul edemedim pembişin. Dolu dolu geçen 2 saat sonrası sarılıp ayrıldık. Keyifli geçen 2 saat için kendisine teşekkür ediyorum.

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,679
10,834
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel ve detaylı paylaşım için teşekkürler...

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
11,909
10,106
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşımınız için teşekürler ikinizede tebrikler

alex1010 Çevrimdışı
3 Ocak 2022
2,605
2,494
51
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Perşembe günü anlık izmir ziyaretim belli olunca, hemen uzun süredir takip ettiğim Cansel hanıma yazdım. Kısa bir mesaj trafiği sonrası randevu oluşturduk cuma günü için. Cuma günü ani bir toplantım çıktı görüşme saatine denk gelen ve kendisine biraz çekinerek erkene alabilir miyiz dedim ve hemen yeni saatleri bildirdi bana. Uygundu. Teyitleştik ve saati beklemeye başladım.
Konuma ulaşım %99kolay. %1 ise yolun son 1 dakikasındaki o komando eğitimlerinde kullanılacak tipteki yokuş 🤣 neyse araba park yeri sorunu yok. Bina net, karmaşa yok. Giriş sorunsuz derken 2 saatlik görüşme başladı.

İsteklerime uygun şekilde giyinmiş 32 yaşında olduğu sadece yüzünden anlaşılabilecek muhteşem vücutlu bir pembiş mükemmel gülüşüyle karşıladı beni. Kendisinin fiziği cidden yaşına göre çok diri. Teni pürüzsüz ve oldukça yumuşak. İkramlar sohbet vs derken yakın temas başlayınca ilk seansa geçtik ve tam boşalacağım anda gözlerimin içine bakıp söylediği sözler beni zevkin doruklarına çıkardı. Sonrasında yine sohbet, gıybet kahve faslı vs derken baktım ki zaman geçiyor. Hadi bakalım dedim ve kendisine kanım çok ısındığından kucağıma alıp yatak odasına götürdüm :) tamamen o an içimden geldi. Kendisi de kahkahaları ile eşlik etti ben onu taşırken. 3 farklı pozisyon ile 2. Seansı da yine "konuşmalar" eşliğinde tamamladık ve yorulduğumuz için yatağa uzanıp sohbete yatakta devam ettik. Toplantıya yetişebilmek için çay demleyeyim teklifini kabul edemedim pembişin. Dolu dolu geçen 2 saat sonrası sarılıp ayrıldık. Keyifli geçen 2 saat için kendisine teşekkür ediyorum.
Cansel candır gerisi birlikte geçirdipiz heyecan. Paylaşım için teşekkürler sevişmenize sağlık

bledd45 Çevrimdışı
25 Ara 2019
212
283
37
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Uzun ve detaylı anlatım için teşekkürler.. @Cansel Ulusoy hanım için ne yazılsa az bence ♥️ izmirin nadide çiçeğidir kendisi

Cansel Ulusoy Çevrimdışı

Cansel Ulusoy

Forum Destekçisi
19 Nis 2021
9,768
22,305
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan

Öncelikle bu güzel yoruma geç cevap için özür dilerim 🙏 aslında seni o toplantıya hiç yollamamak vardı da işin sonunda birde işsiz kalmak var dı 🤣🤣bir dahaki sefere toplantıdan sonra bekliyorum ☺️☺️ ayrıca lütfen yokuşum için şikayet etmeyin yaa ne güzel işte size spor yaptırıyorum 🤣🤣o yokuştan sonra da birde benim evde spor yapıyorsunuz 🤣🤣bundan daha güzel ne olabilir ki 🤪🤪benim içinde seni tanımak çok güzeldi herşey için teşekkür ederim 🥰 sende çok tatlı ve harika birisin en kısa zamanda tekrar görüşmek üzere hoşçakal ❤️❤️ güzel güzel yatak sohpetine diyorum iyi geceler diliyorum 🥰🥰🥰🥰

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar