- 12 Ara 2021
- 458
- 907
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Çok severim İzmir'i
Gevreğini, boyozunu, çiğdemini.
Hiç yaşamadıgım bir şehir ama sadece sınırlarına girmek bile mutlu eder beni.
Sorgulamamıştım bugüne kadar neden severim İzmiri diye. Kısmet meğer bugüneymiş. Sanırım bir cevap buldum İzmir için.
Cansel Ulusoy.
İzmiri sevmem için bir neden daha aslında.
Nasıl anlatsam ki size?
Bir kadın düşünün ki, sizi mutlu edebilmek için etrafınizda pervane. Sizi onore edecek seviyede heyecanlı sırf sizi misafir etti diye.
Bir kadın düşünün ki, ipeksi mis kokulu bedeni ile size sokulan sıcaklığını hissettiren.
Bir kadın düşünün ki, ateş gibi yakan. Alev alev sevişen.
Ciğerlerinizi o mis kokusuyla doldurup, doya doya sevişebileceğiniz bir kadın düşünün işte.
İzmir bugün Canselin bedeninde vücut buldu benim için. İzmirdi benimle sevişen.
Dedim ya, çok severim İzmir'i
Gevreğini, boyozunu, çiğdemini, CANSELİNİ
Sevgili Cansel. Bedeni ve ruhu İzmir kadın. Yaşadığımız o güzel anlar için çok teşekkür ederim. Sayende biliyorum ki artık İzmir de bir kapım var.
Umarım seni üzecek kıracak bir davranışım olmamıştır.
Bir daha ki görüşmemize kadar kendine çok iyi bak.
Gevreğini, boyozunu, çiğdemini.
Hiç yaşamadıgım bir şehir ama sadece sınırlarına girmek bile mutlu eder beni.
Sorgulamamıştım bugüne kadar neden severim İzmiri diye. Kısmet meğer bugüneymiş. Sanırım bir cevap buldum İzmir için.
Cansel Ulusoy.
İzmiri sevmem için bir neden daha aslında.
Nasıl anlatsam ki size?
Bir kadın düşünün ki, sizi mutlu edebilmek için etrafınizda pervane. Sizi onore edecek seviyede heyecanlı sırf sizi misafir etti diye.
Bir kadın düşünün ki, ipeksi mis kokulu bedeni ile size sokulan sıcaklığını hissettiren.
Bir kadın düşünün ki, ateş gibi yakan. Alev alev sevişen.
Ciğerlerinizi o mis kokusuyla doldurup, doya doya sevişebileceğiniz bir kadın düşünün işte.
İzmir bugün Canselin bedeninde vücut buldu benim için. İzmirdi benimle sevişen.
Dedim ya, çok severim İzmir'i
Gevreğini, boyozunu, çiğdemini, CANSELİNİ
Sevgili Cansel. Bedeni ve ruhu İzmir kadın. Yaşadığımız o güzel anlar için çok teşekkür ederim. Sayende biliyorum ki artık İzmir de bir kapım var.
Umarım seni üzecek kıracak bir davranışım olmamıştır.
Bir daha ki görüşmemize kadar kendine çok iyi bak.