- 19 Nis 2021
- 9,768
- 22,305
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bayan
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Harika yorumunuz içinElle çizilmişcesine mükemmel hatun,
Alev alev yanıyor![]()
![]()
Bende size eşlik etmek isterim jakuzi de köpükler içinde yanımızda viski ohh mis gibiHem jaluzi’de hem jakuzi’de ikisinde de eşlik etmek harika olurdu…
Bende fantazi bitmez bebeğimBak yine jakuzi fantezisi çıkarttın başıma.
Hahahaa teşekkür ederimben ben ben buna kim hayir diyebilirki![]()
Bu güzel fanteziyi denemek isterim
Köpüklü mü köpüksüz mü
Çok mutlu olurumBu güzel fanteziyi denemek isterim![]()
Ama fıstığım olmuyor böyle bak. Ya kırmızı koltuk atarsın ya jakuzi. Ben istiyorum uzanıcaz sıcacık suyun içine elimizde viski bardakları azar azar yudumluycaz. Ayyy fena oldum fıstığım yapma böyle şeyler
Muhakkak çok yakındaHarika yorumunuz içinçok teşekkür ederim
sizde yanmak istermisiniz benimle
![]()
Türkiye'de cumhuriyet tarihi boyunca görülmüş en büyük kuyruk olur herhalde @Cansel Ulusoy
Amin aminn inşallahMaşallah maşallah nazar değmesin inşallah ❤![]()
Aşk olsun fındığımAma fıstığım olmuyor böyle bak. Ya kırmızı koltuk atarsın ya jakuzi. Ben istiyorum uzanıcaz sıcacık suyun içine elimizde viski bardakları azar azar yudumluycaz. Ayyy fena oldum fıstığım yapma böyle şeyler![]()
Köpüklü olsun bence daha güzel olurKöpüklü mü köpüksüz mü![]()
Denesek mi acaba olur mu gerçektenTürkiye'de cumhuriyet tarihi boyunca görülmüş en büyük kuyruk olur herhalde @Cansel Ulusoy
Yakın zamanda aldığım tartışmasız en güzel teklif
Sadece eşlik değil mi bu
Delisin!!herhalde olmaz mı @Cansel UlusoyDenesek mi acaba olur mu gerçekten![]()
Doldurmaya başla jakuziyi
Bencede denmez evet evetbi isin icinde fantazi varsa ona hayır denir mi hiiiiç))))
![]()
Tekliflere açığım diyorsunuzYakın zamanda aldığım tartışmasız en güzel teklif![]()
Evet... doğru anladınızSadece eşlik değil mi bu![]()
Tamam düşündüm olur...Delisin!!herhalde olmaz mı @Cansel Ulusoy
Aksi olacağına sen inanıyor musun???
Bebeğim nerde kaldın jakuzi taştı...oteli köpükler bastı sen hala yoksunDoldurmaya başla jakuziyiben geliyorum hemen ❤
![]()
İstenmez mi
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!