- 12 Tem 2025
- 16
- 42
Merhaba ben kadiköyden Aynur
42 yaşındayım ama bu benim reel yaşım ama size yaşımı iki kez soracağım müsaadenizle birincisi beni ilk gördüğünüzde ikincisi benimle seviştikten sonra
kendim nasıl zevk almayı istiyorsam aynısını partnerim içinde isterim eğlenceli bir kadınım sohbet esnasında hanımefendi ama yatakta beni tanıyamazsınız☺iddialı olduğum konular var ama bunları yaşayarak görmemiz daha heyecanlı olabilir
sıcak kanlı sohbet etmeyi seven cana yakın bir kişiliğim var her Zaman sevgili tadında görüşmelerimi gerçekleştiririm ve bunu severek yapıyorum
Kişisel temizliğim ve bakımıma özen gösteriyorum aynı dikkat ve özeni sizden de bekliyorum Böyle olduğu takdirde görüşmelerimin kalitesi artıyor 

Görüşme talebinde bulunacak beyefendilerden talebim kendilerini tanıtan ve kaç saatlik nasıl bir program yapmak istedikleri içeren mesajlara daha kısa zamanda dönüş yapıyorum
WHATSAPP NUMARAM : +44 7377
Kullanıcı adı: Afrodit aynur
İsim (Name): Afrodit Aynur
Yaş (Age) : 42
Şehir (City) : 34 İstanbul
Semt (District) : Kadiköy
Boy (length): 1.72
Kilo (Weight): 74
Göğüs Ölçüsü (Chest Size): 95
Bel Ölçüsü (Write your waist measurement in numbers.): 80
Kalça Ölçüsü (Write your hip size as a number.): 105
Göz Rengi (Eye Color) : Ela
Saç Rengi (Hair Color): Sarı
Ten Rengi (Skin Color): Açık ten
Vücut Tipi (Body Type) : Balık Etli (Full-figured)
Randevulaşma Yöntemi (Dating Type) : Anlık olarak randevu alabilirim. Sorunuz (I can make an appointment instantly. your question), 1 Gün önceden iletişime geçmelisiniz. (You must contact 1 day in
Görüşme Yeri Tercihim (My Preferred Meeting Place) : Referanssız görüşme almıyorum (I don't receive referrals), İncall - Evimde Görüşme Kabul ediyorum (İncall - I Accept Calls at My Home), Outcall - Otel Görüşmesi Kabul ediyorum (Outcall - I Accept Hotel Call), İncall + Outcall Görüşmeler yapıyorum (I'm making Incall + Outcall Calls)
Şehir Dışı Program (Out of City Program): Evet Yapıyorum (Yes I do)
Sigara Kullanımı (Smoking): Kullanıyorum yanımda kullanabilirsiniz. (I use it, you can use it with me.)
Alkol Kullanımı (Alcohol Use): Kullanıyorum yanımda kullanılmasına izin veririm. (I use it, I allow it to be used with me.)
Yabancı Dil (Foreign language) : Diğer - Açıklamada belirtiniz. (Other - Specify in description.)
Standart Servislerim (My Standard Services): O-Level (Oral sex), OWO (Kondomsuz Oral), Soft Sex, Öpüşme (kissing)
Extra Ücretli Servislerim (My Extra Paid Services): CIM (Ağza Boşalma), COF (Yüze Boşalma), COB (Vücuda Boşalma), GFE (Kız arkadaş deneyimi), Ayak fetişi (foot fetish), Sınırsız (Seans sınırı yok) (limitless), A-Level (Anal sex), 69 (69 sex pozisyonu)
Yasaklarım (my bans): Yutma (Swallowing9, Anal Rimming (Anüs Yalama), Group Sex, Dominasyon -
Ücretlerim:
İncall
1 Saat/1Seans= >3000₺
2 Saat/2Seans= >4500₺
3 Saat/3Seans= >6500₺
Outcall
1 Saat/1 Seans= >4000₺+Taksi
2 Saat/2 Seans= >5500₺+Taksi
3 Saat/3Seans= >7500₺+Taksi
Gecelik/Sınırsız(Seans Sınırı Yok)= >
12000₺+Taksi
Şehir Dışı Görüşmesi
Gecelik 18000₺+ Yol masrafları
Whatsapp hızlı iletişim için linke tıklayınız.!!
*GÖRÜŞME YAPTIĞIM ÜYELERİN AÇTIĞI REFERANS KONULARINI GÖRMEK İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNKE TIKLAYINIZ.!*
42 yaşındayım ama bu benim reel yaşım ama size yaşımı iki kez soracağım müsaadenizle birincisi beni ilk gördüğünüzde ikincisi benimle seviştikten sonra

WHATSAPP NUMARAM : +44 7377
Kullanıcı adı: Afrodit aynur
İsim (Name): Afrodit Aynur
Yaş (Age) : 42
Şehir (City) : 34 İstanbul
Semt (District) : Kadiköy
Boy (length): 1.72
Kilo (Weight): 74
Göğüs Ölçüsü (Chest Size): 95
Bel Ölçüsü (Write your waist measurement in numbers.): 80
Kalça Ölçüsü (Write your hip size as a number.): 105
Göz Rengi (Eye Color) : Ela
Saç Rengi (Hair Color): Sarı
Ten Rengi (Skin Color): Açık ten
Vücut Tipi (Body Type) : Balık Etli (Full-figured)
Randevulaşma Yöntemi (Dating Type) : Anlık olarak randevu alabilirim. Sorunuz (I can make an appointment instantly. your question), 1 Gün önceden iletişime geçmelisiniz. (You must contact 1 day in
Görüşme Yeri Tercihim (My Preferred Meeting Place) : Referanssız görüşme almıyorum (I don't receive referrals), İncall - Evimde Görüşme Kabul ediyorum (İncall - I Accept Calls at My Home), Outcall - Otel Görüşmesi Kabul ediyorum (Outcall - I Accept Hotel Call), İncall + Outcall Görüşmeler yapıyorum (I'm making Incall + Outcall Calls)
Şehir Dışı Program (Out of City Program): Evet Yapıyorum (Yes I do)
Sigara Kullanımı (Smoking): Kullanıyorum yanımda kullanabilirsiniz. (I use it, you can use it with me.)
Alkol Kullanımı (Alcohol Use): Kullanıyorum yanımda kullanılmasına izin veririm. (I use it, I allow it to be used with me.)
Yabancı Dil (Foreign language) : Diğer - Açıklamada belirtiniz. (Other - Specify in description.)
Standart Servislerim (My Standard Services): O-Level (Oral sex), OWO (Kondomsuz Oral), Soft Sex, Öpüşme (kissing)
Extra Ücretli Servislerim (My Extra Paid Services): CIM (Ağza Boşalma), COF (Yüze Boşalma), COB (Vücuda Boşalma), GFE (Kız arkadaş deneyimi), Ayak fetişi (foot fetish), Sınırsız (Seans sınırı yok) (limitless), A-Level (Anal sex), 69 (69 sex pozisyonu)
Yasaklarım (my bans): Yutma (Swallowing9, Anal Rimming (Anüs Yalama), Group Sex, Dominasyon -
Ücretlerim:
İncall
1 Saat/1Seans= >3000₺
2 Saat/2Seans= >4500₺
3 Saat/3Seans= >6500₺
Outcall
1 Saat/1 Seans= >4000₺+Taksi
2 Saat/2 Seans= >5500₺+Taksi
3 Saat/3Seans= >7500₺+Taksi
Gecelik/Sınırsız(Seans Sınırı Yok)= >
12000₺+Taksi
Şehir Dışı Görüşmesi
Gecelik 18000₺+ Yol masrafları
Whatsapp hızlı iletişim için linke tıklayınız.!!

*GÖRÜŞME YAPTIĞIM ÜYELERİN AÇTIĞI REFERANS KONULARINI GÖRMEK İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNKE TIKLAYINIZ.!*
Ekli dosyalar
-
IMG-20250721-WA0006.jpg71.2 KB · Görüntüleme: 2,141
-
IMG-20250721-WA0008.jpg87.2 KB · Görüntüleme: 2,161
-
IMG-20250721-WA0009.jpg192.5 KB · Görüntüleme: 2,115
-
IMG-20250721-WA0010.jpg66.9 KB · Görüntüleme: 2,115
-
IMG-20250721-WA0011.jpg91.2 KB · Görüntüleme: 2,159
-