- 19 Nis 2021
- 9,768
- 22,305
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bayan
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Beraber uçmak vardıMinik kuşunuz uçmaya hazırlanıyor...
![]()
Ben uzaklara uçmak değil sizin güzel kalbinize uçup konmak isterimUzaklara uçma kuşum,
Uçupta gitme vurulursun,
Masallara kanma kuşum,
Üzerse eller yorulursun....
Ah canım yaaa,Ben uzaklara uçmak değil sizin güzel kalbinize uçup konmak isterim![]()
Balçova'dan kalktı kuşMinik kuşunuz uçmaya hazırlanıyor...
![]()
Tünaydın canım benim yakıyorsun yine güzelliğinleMinik kuşunuz uçmaya hazırlanıyor...
![]()
İşte tam da ben minik kuş
Bebeğim bende sana deliyim ne yapcazAh bebeğim ben hala delinim![]()
Tünaydın diyemiyorum iyi akşamlar diliyorum meleğimMinik kuşunuz uçmaya hazırlanıyor...
![]()
Senin yüzün hep böyle olucaksa güller sana feda olsun. Sen aç kollarını ben geleyim yanınaİşte tam da ben minik kuşgüzel gülleri alınca tipim böyle oluyor
çok aç ama kollarını geliyorum
Sarılmaya
![]()
beyaz ten severimMinik kuşunuz uçmaya hazırlanıyor...
![]()
Her zaman takipteyim bebeğim bekliyorumBebeğim bende sana deliyim ne yapcaztakipte kal İstanbul'a planım var tarih belli değil
![]()
Neden Hilton da alıyor ki duşu balçovada alsınBalçova'dan kalktı kuş
Hilton'da aldı duş
...
![]()
Günaydın canım benimTünaydın canım benim yakıyorsun yine güzelliğinle
Bende sana günaydın diyorum tatlım benimTünaydın diyemiyorum iyi akşamlar diliyorum meleğim![]()
Açtım kollarımı bekliyorum bebişimSenin yüzün hep böyle olucaksa güller sana feda olsun. Sen aç kollarını ben geleyim yanına
![]()
Teşekkür ederimbeyaz ten severim
Teşekkürler canım biliyorumHer zaman takipteyim bebeğim bekliyorum![]()
Biraz uzaklara uçmuşum geri döndüm allahatan evin yolunu buldumCansel hanım nereye uçtunuz ses seda yok
Hoş geldinizBiraz uzaklara uçmuşum geri döndüm allahatan evin yolunu buldumgeldim artık burdayım
![]()
Neden Hilton da alıyor ki duşu balçovada alsınbalçovada sular mı kesilmiş
![]()
Oda var tabiki o kuş oteli çok ama çok seviyor...Kuş otel seviyorsa![]()
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!