- 8 May 2018
- 339
- 453
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Merhaba arkadaşlar,
Dün, sevgili Nihal hanımla kaliteli ve dolu dolu 2 saat paylaştık, kendisine buradan bir kez daha çok teşekkür ediyorum.
Hızlı bir iletişimle sağolsun bana randevu verdi sevgili Nihal'cim.
Evinin konumu çok rahat bir lokasyonda ve evine giriş çıkış problemi yok.
Talimatlarına harfiyen uyarak rahatça kendisine kavuştum.
Çok sıcak ve samimiyetle karşıladı beni. İç güzelliği dışına yansıyan harika bir hanımefendi sevgili Nihal.
Sohbetimiz muhabbetimiz arşa çıkacak kadar kaliteli ve güzeldi.
Hem dinliyor, hem de sohbetimizde geçen ufak nüansı olan konu noktalarında çok güzel yorumluyor.
Son derece kültürlü bir hanımefendi.
Her şeyden önce çok iyi niyetli,
eğer siz de gerçekten kalpten samimi iseniz sizin aynanız olabilecek yapıda,
ne veriyorsanız onu alıyor ve karşılığını olumlu anlamda size misli ile iletiyor.
Özel konulara referanslarımda pek girmiyorum,
mutlaka buna kızan bir çok arkadaşımız vardır ve mutlaka kendilerince haklılardır, saygı duyuyorum.
Maalesef özel yaşanılan anların özelde kalması taraftarı biriyim, yapım böyle.
Ancak üstü kapalı anlatmak istersem de şunu çok rahatlıkla söyleyebilirim ki; sevgili Nihal partnerini nasıl mutlu edeceğini bilen, dolu dolu muhteşem bir kadın.
Paylaşımımı burada sonladırırken,
Nihal ile görüşmenin büyük bir ayrıcalık olduğunu belirtmek istiyorum.
Umarım sizler de benim gibi şanslılardan olursunuz, çünkü şiddetle tavsiye ediyorum.
Nihal'cım ilk fırsatta tekrar görüşmek dileği ile, seni tanımak ve yaşamak çok güzeldi.
Sevgiler.
Dün, sevgili Nihal hanımla kaliteli ve dolu dolu 2 saat paylaştık, kendisine buradan bir kez daha çok teşekkür ediyorum.
Hızlı bir iletişimle sağolsun bana randevu verdi sevgili Nihal'cim.
Evinin konumu çok rahat bir lokasyonda ve evine giriş çıkış problemi yok.
Talimatlarına harfiyen uyarak rahatça kendisine kavuştum.
Çok sıcak ve samimiyetle karşıladı beni. İç güzelliği dışına yansıyan harika bir hanımefendi sevgili Nihal.
Sohbetimiz muhabbetimiz arşa çıkacak kadar kaliteli ve güzeldi.
Hem dinliyor, hem de sohbetimizde geçen ufak nüansı olan konu noktalarında çok güzel yorumluyor.
Son derece kültürlü bir hanımefendi.
Her şeyden önce çok iyi niyetli,
eğer siz de gerçekten kalpten samimi iseniz sizin aynanız olabilecek yapıda,
ne veriyorsanız onu alıyor ve karşılığını olumlu anlamda size misli ile iletiyor.
Özel konulara referanslarımda pek girmiyorum,
mutlaka buna kızan bir çok arkadaşımız vardır ve mutlaka kendilerince haklılardır, saygı duyuyorum.
Maalesef özel yaşanılan anların özelde kalması taraftarı biriyim, yapım böyle.
Ancak üstü kapalı anlatmak istersem de şunu çok rahatlıkla söyleyebilirim ki; sevgili Nihal partnerini nasıl mutlu edeceğini bilen, dolu dolu muhteşem bir kadın.
Paylaşımımı burada sonladırırken,
Nihal ile görüşmenin büyük bir ayrıcalık olduğunu belirtmek istiyorum.
Umarım sizler de benim gibi şanslılardan olursunuz, çünkü şiddetle tavsiye ediyorum.
Nihal'cım ilk fırsatta tekrar görüşmek dileği ile, seni tanımak ve yaşamak çok güzeldi.
Sevgiler.