Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Kaplan mı Lady mi

smckr Çevrimdışı
22 Tem 2022
100
162
54
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Yaklaşık üç ay önce araya giren onca engele rağmen @AylinAylin le bu sefer deplasmanda buluştuk. Ünlü koridoru bilen bilir; bu sefer otel odasınaymış kısmet. Odaya giren hanımefendinin nasıl bir kaplana dönüştüğünü tekrar deneyimledim. @AylinAylin mi bir daha mı evet, 5 defa mı gene evet. Tanıdığım için, sohbet ettiğim için ve seviştiğim için şanslıyım. Teşekkürler

alex.desouza0034

Normal Üye
8 Ağu 2025
24
7
40
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Yaklaşık üç ay önce araya giren onca engele rağmen @AylinAylin le bu sefer deplasmanda buluştuk. Ünlü koridoru bilen bilir; bu sefer otel odasınaymış kısmet. Odaya giren hanımefendinin nasıl bir kaplana dönüştüğünü tekrar deneyimledim. @AylinAylin mi bir daha mı evet, 5 defa mı gene evet. Tanıdığım için, sohbet ettiğim için ve seviştiğim için şanslıyım. Teşekkürler
Her yorum , her yaşanmışlık @AylinAylin hanımı daha da merak ettiriyor. En kısa zamanda görüşmek üzere 😎

9 Tem 2014
214
137
Cinsiyetiniz nedir?
Referans için yaşayana ve yaşatana teşekkürler ❤️

yasakelma80 Çevrimdışı
2 Haz 2009
2,709
2,603
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için yaşayana yaşatana koridor a teşekkürler

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

HAYAT SEVİ(Şİ)NCE VE SAĞLIKLI OLUNCA GÜZEL!
6 Haz 2018
6,286
8,140
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan

Nickimi bilmiyordum ama kim olduğunu biliyorum, aaaa! 😁
Unuttuğum kıyafetimi bir zamanlar çok severek giyerdim, benzerini bulurum umarım. 🤣🤣
Kaplan mı lady mi? 'nin cevabı zannederim her ikisi de olabilir ama değişken, malum ben bir İkizler kadınıyım ... 🤣
Tekrar ve tekrar denk gelebilmek dileğiyle efenim.

HAYAT SEVİ(Şİ)NCE GÜZEL!
Sevgiler.🥰⭐

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

HAYAT SEVİ(Şİ)NCE VE SAĞLIKLI OLUNCA GÜZEL!
6 Haz 2018
6,286
8,140
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar