- 19 Nis 2021
- 9,768
- 22,305
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bayan
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Çok çok güzel bir manzara
Amazon kadını seni yesin tamam mı...yerim seni bilgin olsunAmazon kadını. Çok güzel görünüyorsun gözüme![]()
Canımsın sen benimGüzel bir vücuda sahip olabilir insan ama güzel bir kalbe sahip olmak, onu kötülüklerden uzak tutmak marifet ister . Sende ikiside var iyikide varsenin güzel kalbin ve güzel vücudunla sevmemek ve yanindan mutsuz ayrılmak mümkün mü bebeğim
yine muhteşemsin seni tanımak ayrıcalıktır
![]()
Çok teşekkür ederim bebeğim bende seniiiiben hergün seviyorum sizi cansel ulusoy hanım cım
Bende seni seviyorum kiiiBen de seni her gün seviyorum. En çok da bu hallerini ❤
Nutkum tutuldu
Her duruşu bu kadar mı güzel olur
Desem ki vakitlerden bir nisan akşamıdır,
Sanırım bende ayları şaşırdımseni gorunce gunleri bende sasirdim yine harikasin fistik![]()
Çok teşekkür ederimmarifet fotogtafı cekende degıl sizde cansel hanım![]()
Teşekkür ederim bebeğim benimNutkum tutuldubebeğim
harikasın yine
![]()
Teşekkür ederimHer duruşu bu kadar mı güzel olur![]()
Bende seni çok seviyorumDesem ki vakitlerden bir nisan akşamıdır,
Rüzgarların en ferahlatıcısı senden esiyor”
Ve ben seni kasımdada seviyorum nisanda da seviyorum. Ama ben senin sol yanındaki güzelliğe hayranım fıstığım![]()
Evet...öyle muhteşemCemal Süreyya’nın muhteşem dizeleri…Sen ne muhteşem bir kadınsın…Hem güzel….hem de şiir seviyor….
Gerçekten ne kadar da doğru biz yazı yazmışsınBir çocuğun ayakkabısı denize düşer kaybolur;çocuk sahilde kumlara şöyle yazar.Bu deniz hırsızdır...Biraz ötede bir balıkçı ağlarına takılmış balıkları çekmekle meşguldür.Şöyle der bu deniz cömerttir...Bir genç denizde boğulur,acılı annesi şöyle der bu deniz katildir..Birazdan bir dalga gelir ve sahilde yazılan tüm yazıları siler..Deniz sukünet ve huşu içinde seslenir;Eğer deniz olmak istiyorsan başkalarının söylediklerine çok da önem vermeyeceksin..!!!
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!