Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Kelimeler ile ifade edilemeyecek mükemmellik...

Senior Victor

Normal Üye
12 Kas 2020
1
8
37
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
İlk görüşmemizden sonra uzun zamandır bekledigim 2. Görüşmemiz... Bazı elimde olmayan aksaklıklardan dolayı bu bekleme süreci uzasada sonunda 2 gün önce gerçekleşti. Ve bir kez daha anladım neden bu kadar buluşmayı istediğimi o anı iple çektiğimi. Mukemmel kelimesi bile yanında mütevazı kalıyor fakat ne kelimeler ne cumleler yeter seninle geçirilen zamanın güzelliğini anlatmaya.. Basından sonuna kadar kusursuz yaşanmış bir gece. Güzelliğin, o ele avuca sığmaz enerjin, o dansların... Seninle gecirilen her saniye o kadar mukemmel oluyor ki insan o zamanin icinde kaybolmak istiyor. Neyse ki sonraki gorusmemiz icin bu kadar beklemem gerekmeyecek. Bana yine muhtesem ve unutulmaz bir gece yasattigin icin sana cok cok cok tesekkur ederim. Sıradaki gorusmemizi heyecanla bekliyorum 😊😊😊

Üye silindi 55882

İlk görüşmemizden sonra uzun zamandır bekledigim 2. Görüşmemiz... Bazı elimde olmayan aksaklıklardan dolayı bu bekleme süreci uzasada sonunda 2 gün önce gerçekleşti. Ve bir kez daha anladım neden bu kadar buluşmayı istediğimi o anı iple çektiğimi. Mukemmel kelimesi bile yanında mütevazı kalıyor fakat ne kelimeler ne cumleler yeter seninle geçirilen zamanın güzelliğini anlatmaya.. Basından sonuna kadar kusursuz yaşanmış bir gece. Güzelliğin, o ele avuca sığmaz enerjin, o dansların... Seninle gecirilen her saniye o kadar mukemmel oluyor ki insan o zamanin icinde kaybolmak istiyor. Neyse ki sonraki gorusmemiz icin bu kadar beklemem gerekmeyecek. Bana yine muhtesem ve unutulmaz bir gece yasattigin icin sana cok cok cok tesekkur ederim. Sıradaki gorusmemizi heyecanla bekliyorum 😊😊😊
Evet Kaptanim uzun zaman sonra yine buluştuk iyiki geldin bende özlemiştim 🙈 Geldigine çok sevindim wp yazincan 🥰 harika bi insansin🤗
Çok guzel bol muhabbetli bol kahkali bool sevişmeli birazda dedikodullu inanılmaz güzel gece geçirdik 😁 Arkadaşta seningibi eglenceli biriymiş 😅 Çok teşekkür ederim güzel yazin için yine yine beklerim kısa zamznda Kaptanim 😉🥰

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar