- 19 Nis 2021
- 9,768
- 22,305
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bayan
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bebekkkkk yine harikasin, ama seni yatak üzerinde zafer pozlariyla görmeye alıştık. Fıstık gibi yeşil sin
Fıstığım ne işin var kenarda köşede. Millet affetmez keser cezayı. Valla ne yalan söyleyeyim bu otelde bende olsam cezasız bırakmazdım seni
Senden gelen tüm cezalar kabulümüz prensesKenarda köşede ceza...
![]()
Sewerim kenarda köşede cezayıKenarda köşede ceza...
![]()
Ne bileyim kii veriyolar işte böyle cezayı banaYa sana ceza veren eller diller kırılsınseni el hatta kucak üstünde tutmalı
![]()
Valla veriyolar işte ne diyimm kimse de yokki beni kurtarsınböyle güzele ceza verilir mi?![]()
Bende çok beğendimbu oteli beğendim. Duş ve yatak birbirine yakın. Yoksa oda da sen varsın diye mi?
Tabiki sen varsın diye.![]()
Efendim bebekkkBebekkkkk yine harikasin, ama seni yatak üzerinde zafer pozlariyla görmeye alıştık. Fıstık gibi yeşil sin
Yaa ne bileyim kuşum bı baktım ceza gelmiş eee ne yapalım bizede tek ayak üstünde durmak gerekiyor dedim razı oldumFıstığım ne işin var kenarda köşede. Millet affetmez keser cezayı. Valla ne yalan söyleyeyim bu otelde bende olsam cezasız bırakmazdım seni![]()
Yaaa teşekkürler bebeğimama bu kadarda harika olunmazki![]()
Ben sana kıyabilirmiyim tatlım benimSenden gelen tüm cezalar kabulümüz prenses
Aaa aşk olsun ben hiç yaparmıyım öyle şeyNe yaramazlık yaptın kimbilir, haketmişsindir sen...
e tabi ki...Efendim bebekkkteşekkürler yavrummm
merak etme bu sefer yatakta değil başka yerde zafer işareti verdim yarın atcam onu bekleee
O fıstık yesin seni emii
![]()
Bu gün de forumu domine ediyorsun Cansel hanım. Duruşunuz her zamanki gibi çok seksiKenarda köşede ceza...
![]()
Teşekkür ederimBu gün de forumu domine ediyorsun Cansel hanım. Duruşunuz her zamanki gibi çok seksi![]()
Asıl ben varlığınız ve muhteşem fotolarınız için size teşekkür ederimTeşekkür ederimherşey sizin için
güzel düşünceleriniz için ve yorum için teşekkürler
![]()
Rica ederimAsıl ben varlığınız ve muhteşem fotolarınız için size teşekkür ederim![]()
Sana büyük ceza ayakkabı giymemek olur aslındaKenarda köşede ceza...
![]()
Biz seni hep kürsüde kupaları kaldirirken gördük bebekkk. Olmaz baby.Yataktaki foto olmazsa olmaz demi ama![]()
Kesinlikle haklısınSana büyük ceza ayakkabı giymemek olur aslında![]()
Aşk olsun bebeğimBiz seni hep kürsüde kupaları kaldirirken gördük bebekkk. Olmaz baby.![]()
cezam senin elinden olsun pembişimKenarda köşede ceza...
![]()
Seni tanıdıkça sana en büyük cezayı öğreniyorum kiKesinlikle haklısınbak bunu hiç böyle düşünmemiştim
![]()
Olsun mucezam senin elinden olsun pembişim
Çok pisliksin biliyormusunSeni tanıdıkça sana en büyük cezayı öğreniyorum ki![]()
Hala çok merak ediyorum burası hangi otelKenarda köşede ceza...
![]()
İlk okuduğumda ayy ben naptın şimdi evimde tv izliyorum dedimÇok pisliksin biliyormusun
Ayyy pardon çok tatlısın biliyormusun![]()
Söylesem mi acaba bilemedimHala çok merak ediyorum burası hangi otel![]()
Öyle şaşırsın işte yaaaİlk okuduğumda ayy ben naptın şimdi evimde tv izliyorum dedimbeni tatlı yapan sensin biliyor musun
![]()
Immmm bende tatlı isterim ama bak anlık söylemek isterim onuÖyle şaşırsın işte yaaa
Hmm bir düşeyim hangi tatlı olbuldumm soğuk baklava
![]()
Söyleyin artık lütfenSöylesem mi acaba bilemedim![]()
Çok teşekkür ederimCansel Ulusoy hayranlığın nedir diyenlere bu fotoğrafı gösteceğim.
Tamam anlaştıkImmmm bende tatlı isterim ama bak anlık söylemek isterim onu![]()
Çok büyük bir teklifle gelmeniz gerek önüme yoksa anlaşamayızCezaya gerek yok anlasabiliriz![]()
Kıyamam yaaa tamam hadi söyleyimSöyleyin artık lütfen![]()
Ohh be, teşekkür ederim sizi burada ağırlayacağım bunun şerefine sözüm olsunKıyamam yaaa tamam hadi söyleyim
Key otel
![]()
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!