Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Kesinlikle tavsiye ederim

Akşamcı

Normal Üye
3 Eyl 2021
33
64
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
İlk görüşmemizden sonra abonesi oldum birkaç aydır düzenli olarak gidiyorum ama foruma girmeyi bir türlü beceremediğim için yorum yazmak bu güne kaldı.
Yüzü ve vücudu kadar ruhu da sobeti de güzel. Otopark prpblemi olmayan nezih bir semtte tertemiz bir evde misafir kabul ediyor.
İlk gittiğim gün bile karşılaması ikramlarda bulunması sanki 40 yıllık sevgili gibi hissettirdi bana be müdaimi oldum. İzmirde böylesini bulmak çok kolay değil malesef.
İyi ki tanımışım.

alex1010 Çevrimiçi
3 Ocak 2022
2,598
2,484
51
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
İlk görüşmemizden sonra abonesi oldum birkaç aydır düzenli olarak gidiyorum ama foruma girmeyi bir türlü beceremediğim için yorum yazmak bu güne kaldı.
Yüzü ve vücudu kadar ruhu da sobeti de güzel. Otopark prpblemi olmayan nezih bir semtte tertemiz bir evde misafir kabul ediyor.
İlk gittiğim gün bile karşılaması ikramlarda bulunması sanki 40 yıllık sevgili gibi hissettirdi bana be müdaimi oldum. İzmirde böylesini bulmak çok kolay değil malesef.
İyi ki tanımışım.
Referans için teşekkürler sevişmenize sağlık

Cansel Ulusoy Çevrimdışı

Cansel Ulusoy

Forum Destekçisi
19 Nis 2021
9,768
22,305
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
İyi ki tanımışım.
Canımsın teşekkürler bitanem 💋💋 seni tanımak gerçekten çok güzel ☺️☺️güzel yorumun ve düşüncelerin için çok teşekkür ederim 🤗🤗🤗 tontiş yanaklım benim kocaman öpüyorum seni 💋💋💋 gelirken getirdiğin tatlılar kadar tatlısın 💋💋💋 seninde kalbin çok güzel bebişkom 🥰🥰🥰 teşekkür ediyorum 🌺🌺🌺

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar