- 6 Eki 2014
- 9
- 25
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Selamlar saygılar öncelikle , forumdan belli aralıklarla uzaklaşıp geri geliyorum ve her döndüğümde (bir görüşme yaptığımda) neden uzaklaştığımı bana çok iyi hatırlatanların öncelikle kulaklarını çınlatayım. Bu referansta ise her şey tam ters oldu, geç kalmışım keşke daha önceden görüşebilseydik, tanışabilseydik , koklaşabilseydik diyeceğim ÖZGE ile dün randevulaştık. Ve bugüne kadar kimse kusura bakmasın dedim ama ÖZGE'yi görünce ve tanıyınca kusura baksınlar diyorum artık! İlk mesajımdan itibaren memnuniyetim son teşekkür mesajlarımıza kadar şüphesiz bir şekilde devam etti... Her anı başka güzel ve keyifliydi. En kısa zamanda tekrar görüşeceğimize eminim burada da herkes'in önünde tekrar teşekkür ederim! İyi ki varsın iyi ki tanıdım seni.
Not: Yine kimseyi kırmak istemem belki ben eski seçimlerimde hatalar yapmışımdır bundan sonra daha ince eleyip sık dokuyarak çalışmalara devam edeceğim.
Herkese saygılar ve sevgiler...
Not: Yine kimseyi kırmak istemem belki ben eski seçimlerimde hatalar yapmışımdır bundan sonra daha ince eleyip sık dokuyarak çalışmalara devam edeceğim.
Herkese saygılar ve sevgiler...