S€RS€R!
Normal Üye
- 16 Nis 2022
- 10
- 62
- 34
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Merhaba arkadaşlar uzun bir zamandır Twitter üzerinden hayranlık ve heyecan içinde takip ettiğim ceylin hanımla uzun bir mesaj trafiğin ardından kendisini İzmir’de misafir edebilmek için randevu mu oluşturdum
bu dakikadan sonra benim için günler,saatler,dakikalar hatta saniyeler geçmek bilmiyordu kendisiyle tanışacağım için çok heyecanlıydım
Ve beklenen an geldi… Hayal ettiğimden daha tatlı bir kıvırcık ile karşılaştım ve o andan itibaren benim için zaman durdu diyebilirim… yada benim kalbim durdu ben zamanın durduğunu zannettim artık tek yapmam gekenin “live in the moment” olduğunu biliyordum o ilk dokunuşu ve öpüşü hayal ettiğimden bile ateşli şehvetli ve bir o kadarda tatlıydı ki beni benden aldı..

banada sadece “live in the moment” (Ânı yaşamak) kaldı çünkü “Dün tarihtir, yarın bilinmeyendir, bugün bir hediyedir.” Çok fazla detaya girmeden yaşatmış olduğu güzel anlar için ceylin hanıma çok teşekkür ediyorum çok tatlı bir kıvırcık
tanıdım… ve hala etkisinden çıkamadım tekrar görüşmek ve zamanı durdurmak ümidiyle….. Tüm güzellikler seninle olsun
Tatlı kıvırcık Ceylin Hanım

Ve beklenen an geldi… Hayal ettiğimden daha tatlı bir kıvırcık ile karşılaştım ve o andan itibaren benim için zaman durdu diyebilirim… yada benim kalbim durdu ben zamanın durduğunu zannettim artık tek yapmam gekenin “live in the moment” olduğunu biliyordum o ilk dokunuşu ve öpüşü hayal ettiğimden bile ateşli şehvetli ve bir o kadarda tatlıydı ki beni benden aldı..