Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Kıvırcık ile Düşler Gecesi..

Kralinimzasi

Normal Üye
22 Tem 2021
9
24
27
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
İyi forumlar herkese. Foruma dahil olduğum günden bu yana aklımın bi kösesinde kendine yer edinen Ceylin ile tanışma fırsatı buldum. Görüşmede yaşattıklarını yazmaya kalksam buraya sığdıramam sanırım :) Üstelik sadece görüsme anında değil, gerek görüsme öncesi gerek görüsme sonrasındaki tavırları daha önce karşılaşmadığım bir hadiseydi diyebilirim. Elbetteki kendime kızdığım nokta bu kadar uzun süre tatlı kıvırcık ile tanışamamış olmak.. Ayriyeten bir endişe duygusuna da kapıldım, her ilişkimden sonra aklıma ceylin gelebilir :) Her şey için teşekkürlerr Kıvırcık, en yakın zamamda yeniden görüşmek dileğiyle..

Birgaripyolcu

Normal Üye
16 Eki 2021
7
7
38
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
İyi forumlar herkese. Foruma dahil olduğum günden bu yana aklımın bi kösesinde kendine yer edinen Ceylin ile tanışma fırsatı buldum. Görüşmede yaşattıklarını yazmaya kalksam buraya sığdıramam sanırım :) Üstelik sadece görüsme anında değil, gerek görüsme öncesi gerek görüsme sonrasındaki tavırları daha önce karşılaşmadığım bir hadiseydi diyebilirim. Elbetteki kendime kızdığım nokta bu kadar uzun süre tatlı kıvırcık ile tanışamamış olmak.. Ayriyeten bir endişe duygusuna da kapıldım, her ilişkimden sonra aklıma ceylin gelebilir :) Her şey için teşekkürlerr Kıvırcık, en yakın zamamda yeniden görüşmek dileğiyle..
Paylaşım için teşekkürler

Tatlı Kıvırcık Çevrimdışı
17 Tem 2020
6,855
6,983
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Güzel düşünceleriniz için çok teşekkür ederim.🙏🏻😊 Gerçekten çok keyifli bir görüşmeydi.☺️ Samimi, sıcakkanlı, hoş bir beyefendisiniz. En yakın zamanda tekrardan görüşmeyi bende çok isterim.💞 Tekrardan herşey için teşekkür ederim. 🙏🏻 Kendinize çok iyi bakın. Hoş ve sağlıcakla kalın.💕😍🥰🥰💕💕💞💞💞💋💋💋💋💋💞💕💝💝💘💝💝💘💖💗💓💓💓❤️‍🔥❤️❤️💜💜❤️💜🖤🖤🤍🧡🧡💛

19 Ocak 2022
55
46
42
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Teşekkürler paylaşımınız için. Dilerim böyle bir gece bize de nasip olur tatlı mı tatlı kıvırcıkla... ❤️❤️

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar