- 22 Ara 2010
- 631
- 156
- Cinsiyetiniz nedir?
Benim programlarım genelde anlık oluyor. şansıma yazdığımda programı iptal olduğu için görüşme şansı yakaladım. Şans yakalamışken değerlendirmek gerekiyordu. Alınan konum bilgisi ile birlikte lokasyona vardım.
Kıvırcık hanım kapıyı açınca çok şaşırmıştım, gerçekten fiziksel olarak resimlerinden kat be kat daha geldi gözüme, oturduk biraz sohbet muhabbet ikram fasıllarını gerçekleştirdim. İkramı gerçekten çok başarılı karnımı doyurup çıkacaktım nerdeyse
Görüşme kısmına gelirsek ;
Görsel olarak bir kere beğenmemek imkansız, kendine baktığı spor yaptığı her halinde belli + temiz hatta tertemiz genelde gittiğim kişiler bana çok temiz olduğumu söyler ben kıvırcık hanıma söylüyorum.
kendisine bana yaşattığı güzel anlar için teşekkür ederim. uzun program yapıp tekrar görüşmek dileğiyle
Bu arada ev lokasyon gereği her hafta rutin ziyaret edebileceğim noktada olması çookkk güzel
+ evide hijyenik olarak muazzam olarak sınıflandırılabilir.
@HiPo tekrar saygılarımla
kendisi benim fikir aldığım değerli bir şahsiyettir.
Kıvırcık hanım kapıyı açınca çok şaşırmıştım, gerçekten fiziksel olarak resimlerinden kat be kat daha geldi gözüme, oturduk biraz sohbet muhabbet ikram fasıllarını gerçekleştirdim. İkramı gerçekten çok başarılı karnımı doyurup çıkacaktım nerdeyse
Görüşme kısmına gelirsek ;
Görsel olarak bir kere beğenmemek imkansız, kendine baktığı spor yaptığı her halinde belli + temiz hatta tertemiz genelde gittiğim kişiler bana çok temiz olduğumu söyler ben kıvırcık hanıma söylüyorum.
Bu arada ev lokasyon gereği her hafta rutin ziyaret edebileceğim noktada olması çookkk güzel
@HiPo tekrar saygılarımla