- 15 Eki 2013
- 81
- 246
Ceylin hanım ile yazın bir defa otel görüşmesi yapmıştık sonra denk gelemedik pek ama paylaştığı resimler ile büyüledi resmen 
üç hafta önce yeni evine geçtiğini öğrenmiştim ve Beylikdüzü'ndeydim yazıştık ve iki saatlik bir görüşme için randevulaştık vakit gelip gittiğimde resimler kifayetsiz kalıyor gerçeği ile karşılaşınca muhabbet sohbet derken yavaş yavaş özel anlara geçme zamanı gelmişti duş aldıktan sonra geçtim odaya inanılmaz bir fizik yani popo göğüs bel kavrulmuş yanık teni yemede yanında yat 

misali özel anlarda çok güzeldi sonra biraz dinlenme ve ikinci raundta bitti yeni evi çok güzel geniş rahat yer ve konum olarakta merkezi giriş çıkış rahat araç park yeri de bir kaç adım ötesinde bulmuştum ben
yeni evi için küçük bir hediye almıştım iki hafta sonra tekrar haberlestik ve yine yollara düştüm bu aralar iş sebebiyle şehir dışındayım fazla gelemiyorum İstanbul'a bu defa yemek falan bayağı misafirlik gibi ağırladı sağolsun kahve ve yine harika bir iki saat geçirdim teşekkür ediyorum kendisine zaman ayırdığı için