Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Kıvırcık ve Kıvrımlı

8 Ara 2019
18
70
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Geçenlerde görüştüm sevgili Ceylin ile geçte olsa referans yazmasam olmaz diye düşündüm :)

Öncelikle kötü yanlarından bahsedeyim biraz beklemek zorunda kaldım ama beklediğime değdi.

Evi çok güzel kendisi de öyle, kıvrımlı ve tatlı bir vücudu var. Temiz, iyiyi hak eden birisi.

Fazla uzatmadan, güzel bir görüşme oldu bunun için kendisine teşekkür ediyorum.

Sevgiler

candal Çevrimdışı
27 May 2022
62
68
61
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Geçenlerde görüştüm sevgili Ceylin ile geçte olsa referans yazmasam olmaz diye düşündüm :)

Öncelikle kötü yanlarından bahsedeyim biraz beklemek zorunda kaldım ama beklediğime değdi.

Evi çok güzel kendisi de öyle, kıvrımlı ve tatlı bir vücudu var. Temiz, iyiyi hak eden birisi.

Sevgiler
Paylaşım için teşekkürler referansları fazlasiyla hak ediyor mükemmel bir insan tekrar görüşmek isterim bende ilk referansimi ona açtım inşallah daha çok yazarim 😚

alex1010 Çevrimiçi
3 Ocak 2022
2,601
2,488
51
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Sevgiler
Paylaşım için teşekkürler sevişmenize sağlık

Tatlı Kıvırcık Çevrimdışı
17 Tem 2020
6,855
6,983
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan

Sevgiler
Çok güzel çok dolu bir görüşmeydi bebeğim herşey için çok teşekkür ederim.🙏🏻🥰🥰. Senin kadar tatlı olamam ama.🫦😊😊. Çok güzel bir enerjin var bebeğim.💕💞. Kendini bilen, tatlı, hoş sohbetli, naif birisin tatlım.🍯🍯 İyi ki tanımışım seni o naif ruhunu.💗💗 Bütün güzellikler senin olsun bebeğim.💖💖
Arayı fazla açıp kendini özletme lütfen.💘💕🤍. Herşey için tekrardan çok ama çok teşekkür ederim bebeğim.🙏🏻💋💋. Bir daha ki mükemmel zaman dilimine kadar kendine iyi bak.😍🥰🥰. Kalemine sağlık.😘😘. Öpüyorum kalbinden.😗😗😙😚😚😍🥰😘😘😘🥰🥰❤️‍🔥💓💓💖💘💝💝💕❣️🤍💛💛🧡❤️💜❤️🧡💛💟

8 Ara 2019
18
70
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Çok güzel çok dolu bir görüşmeydi bebeğim herşey için çok teşekkür ederim.🙏🏻🥰🥰. Senin kadar tatlı olamam ama.🫦😊😊. Çok güzel bir enerjin var bebeğim.💕💞. Kendini bilen, tatlı, hoş sohbetli, naif birisin tatlım.🍯🍯 İyi ki tanımışım seni o naif ruhunu.💗💗 Bütün güzellikler senin olsun bebeğim.💖💖
Arayı fazla açıp kendini özletme lütfen.💘💕🤍. Herşey için tekrardan çok ama çok teşekkür ederim bebeğim.🙏🏻💋💋. Bir daha ki mükemmel zaman dilimine kadar kendine iyi bak.😍🥰🥰. Kalemine sağlık.😘😘. Öpüyorum kalbinden.😗😗😙😚😚😍🥰😘😘😘🥰🥰❤️‍🔥💓💓💖💘💝💝💕❣️🤍💛💛🧡❤️💜❤️🧡💛💟

😘😘😘

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar