Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Kıvırcık

Shrekk

Normal Üye
23 Ağu 2021
7
35
27
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
En sonunda bi görüşme yapabildim ve uzun uzun anlatmaya hiç gerek yok gerek o tatlı tebessümü gerekse o muhabbeti 2 saatlik bi görüşmede maximum ne kadar keyif alabilirsem sonuna kadar aldığım bi görüşme oldu kendisi mükemmel bi insan . Sabaha kadar konuşsa oturur onu dinlerim 😂 güzelliğini anlatmama hiç gerek büyünün etkisine kapılmayan yoktur elbet … tekrar görüşmek için sabırsızlıkla bekliyorum ( çikolataları unutmam ) 😅

alex1010 Çevrimdışı
3 Ocak 2022
2,605
2,492
51
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
En sonunda bi görüşme yapabildim ve uzun uzun anlatmaya hiç gerek yok gerek o tatlı tebessümü gerekse o muhabbeti 2 saatlik bi görüşmede maximum ne kadar keyif alabilirsem sonuna kadar aldığım bi görüşme oldu kendisi mükemmel bi insan . Sabaha kadar konuşsa oturur onu dinlerim 😂 güzelliğini anlatmama hiç gerek büyünün etkisine kapılmayan yoktur elbet … tekrar görüşmek için sabırsızlıkla bekliyorum ( çikolataları unutmam ) 😅
Çikolatasız paylaşım için teşekkürler sevişmenize sağlık

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
7,227
5,854
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşim icn teşekkürler

Tatlı Kıvırcık Çevrimdışı
17 Tem 2020
6,855
6,983
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Bal damlamış ağzından bebeğim.🍯 Çok teşekkür ederim tatlım.😍🥰 Böylesine güzel kelimeler duymak çok güzel bir duygu.🥰 Seni böylesine mutlu gönderebildiğim için bende çok mutluyum.🙃☺️ Kendinle beraber çikolataları da getir ki double tatlansın ortalık.😋🤣 Sende çok mükemmel birisin kuzum.💕💕 Tekrar görüşmeyi çok isterim.💗☺️ Kalemine sağlık bebeğim.✨💋 Kendine çok iyi bak ve arayı çok açma hoşçakal.💋💋😍🥰😘🥰😍💓💗💖💘💝💝💘💖💗💟❣️❣️💞💞💕❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥💓💓💖💖💓💟💟💓❤️❤️🖤💛🤍💛

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar