- 30 Ara 2020
- 89
- 158
- 32
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Güzeller güzeli kıvırcığımla bilmem kaçıncı görüşmem bu, hepsinde daha fazla şehvet ve arzuyla sevişiyoruz.
Kendisi resimlerde ve o harikulade videolarda gördüğümüzden katbekat daha güzel.
Boşuna kıvrımların tanrıçası demiyorum arkadaşlar. Defalarca görüşmüş olmamıza rağmen işlerimde ki yoğunluktan dolayı her görüşmemizi ne yazık ki sizlere anlatamıyorum.
Evinden mi başlasam yoksa o mükemmel ötesi kıvrımlarından mı bilemedim şimdi.
Öncelikle şunu söylemeliyim ki kendisi nadide bir çicek gibi o kadar hassas o kadar güzel.
Yanında insan tüm stresini, yorgunluğunu unutuyor. Yaşadığını hissediyor. Daha kapıdan girer girmez o eşsiz kokusu aklını alıyor insanın. Sonra yemyeşil gözleri büyülüyor. Afallamayan yoktur onun karşısında. Sanki bir kaç saatlik cennete düşmüşsünüz hissiyatını veriyor size. Evinin dekoru olsun ikramları olsun ne kadar zevkli bir kadın olduğunu gösteriyor zaten. Sanki yıllar önce tanışmışız gibi kıvırcığımla hiç yabancılık çektirmiyor insana. Oturup saatlerce onu izlesem inanın hiç sıkılmam.
Kendisine o kadar çok alıştım ki bir iki kişi dışında ondan başka kimseyle görüşmedim.
Her nefes almayı unuttuğumda yanına koşarım biraz uzak ama mesafeler kesinlikle nefes almama engel olamaz.
Beyler çok iyi bilir sex vardır birde gerçek sex vardır. Sanırım ben kıvırcığımla gerçek sexi tattım.
“Eh be kardeşim abartma sende bu kadarda olamaz” diyenler için söylüyorum fazla var eksiği yok. Gerçekten abarttığım tek bir nokta bile yok kıvırcığımla görüşenler çok iyi bilir. Hatta az bile anlatmış olabilirim.
Bana yaşattığın unutulmaz saatler için çok teşekkür ederim kıvırcığım.
Şimdiden çok özledim ama yine kısa süreli bir özlem olucak bu bizim için.
En yakın zamanda tekrar sevişmek dileğimle…

Öncelikle şunu söylemeliyim ki kendisi nadide bir çicek gibi o kadar hassas o kadar güzel.

Bana yaşattığın unutulmaz saatler için çok teşekkür ederim kıvırcığım.

En yakın zamanda tekrar sevişmek dileğimle…