Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Kleopatra’nın 21.yy versiyonu

Cairos90

Normal Üye
13 Ara 2021
1
17
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhaba,

Yani konuya nasıl başlarım bilmiyorum ama mükemmel bir kadın ile 18.05.2022 günü çok özel 4 saat geçirdim.

Kendisi ve misafirperverliği hakkında tek bir olumuz düşüncem yok. Çok güzel,ılımlı,misafirperver kısacası bir kadının taşıyabileceği bütün olumlu özellikleri sanki bir bedene kodlamışlar oda tatlı kıvırcık :) Benim ilk görüşmem bu forumdan bir kadın ile ve inanılmaz derecede mutlu ayrıldım kendisini tanımak ve zaman geçirmek eşsiz bir deneyimdi.

Diğer taraftan bakarsak çoğumuzun burda olma amacı ben yapı olarak 2. yi gelemeyen adam 3 ü gördüm gerisini de siz anlayın.

Çok teşekkürler Kleopatra,
Tekrar görüşmek üzere 😘

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
7,227
5,854
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhaba,

Yani konuya nasıl başlarım bilmiyorum ama mükemmel bir kadın ile 18.05.2022 günü çok özel 4 saat geçirdim.

Kendisi ve misafirperverliği hakkında tek bir olumuz düşüncem yok. Çok güzel,ılımlı,misafirperver kısacası bir kadının taşıyabileceği bütün olumlu özellikleri sanki bir bedene kodlamışlar oda tatlı kıvırcık :) Benim ilk görüşmem bu forumdan bir kadın ile ve inanılmaz derecede mutlu ayrıldım kendisini tanımak ve zaman geçirmek eşsiz bir deneyimdi.

Diğer taraftan bakarsak çoğumuzun burda olma amacı ben yapı olarak 2. yi gelemeyen adam 3 ü gördüm gerisini de siz anlayın.

Tekrar görüşmek üzere 😘
sewişmenize sağlik

alex1010 Çevrimdışı
3 Ocak 2022
2,605
2,492
51
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhaba,

Tekrar görüşmek üzere 😘
Kleopatra bu ne 3 ü ne 4 ü kamyonu devirtir adama 😂😂 paylaşım için teşekkürler sevişmenize sağlık

Tatlı Kıvırcık Çevrimdışı
17 Tem 2020
6,855
6,983
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Merhaba,

Tekrar görüşmek üzere 😘
Gerçekten de mükemmel ötesi bir 4 saatti tatlım.🤩🤩
Üzerinizde böylesine güzel, özel ve olumlu etkiler bırakabilmek beni nasıl mutlu ediyor anlatamam size.🥰🥰 Seni tanımak çok güzeldi bebeğim.💞💞 Herşey için çok teşekkür ederim tatlım.🫶🏻🫶🏻💓
Bu eşsiz deneyiminin devamı da gelir umarım bebeğim.😚😚😚. Gerçekten çok hoş, nazik, kibar ve tatlı bir beyefendisin.💘💕. İyi ki tanımışım dediğim insanların arasına hoşgeldin tatlım.❤️‍🔥❤️‍🔥
Öpüyorum o güzel kalbinden.😚😚😚. En yakın zamanda tekrardan görüşmek üzere hoşçakal.💓💓💖💘💝💝💞💕💕❣️❤️‍🔥💓💟❤️‍🔥❤️‍🔥💓💟💟❤️🧡💛💚💚💚🧡❤️💜🖤🤍🤍🤍💕💕💕😘🥰🥰😍😌😌😙😗😙😚😚😙😗😗😙😍🥰😘😘😘😍

ozzy34

Normal Üye
20 Nis 2019
34
31
Cinsiyetiniz nedir?
Gerçekten de mükemmel ötesi bir 4 saatti tatlım.🤩🤩
Üzerinizde böylesine güzel, özel ve olumlu etkiler bırakabilmek beni nasıl mutlu ediyor anlatamam size.🥰🥰 Seni tanımak çok güzeldi bebeğim.💞💞 Herşey için çok teşekkür ederim tatlım.🫶🏻🫶🏻💓
Bu eşsiz deneyiminin devamı da gelir umarım bebeğim.😚😚😚. Gerçekten çok hoş, nazik, kibar ve tatlı bir beyefendisin.💘💕. İyi ki tanımışım dediğim insanların arasına hoşgeldin tatlım.❤️‍🔥❤️‍🔥
Öpüyorum o güzel kalbinden.😚😚😚. En yakın zamanda tekrardan görüşmek üzere hoşçakal.💓💓💖💘💝💝💞💕💕❣️❤️‍🔥💓💟❤️‍🔥❤️‍🔥💓💟💟❤️🧡💛💚💚💚🧡❤️💜🖤🤍🤍🤍💕💕💕😘🥰🥰😍😌😌😙😗😙😚😚😙😗😗😙😍🥰😘😘😘😍
Eşsiz deneyim merak uyandırdı bende bi pembişin ağzından duyunca özellikle ceylinden.sevişmenize sağlık

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar