Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Kraliçeye triliçe :)

Akşamcı

Normal Üye
3 Eyl 2021
33
64
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Herhalde 7-8inci keredir görüşmemize rağmen halen ilk görüşmeye gidermiş gibi heyecanla koşarak gidiyorum. İzmirin kralicesine giderken elim de boş gitmeyeyim sıxak havada sıcak atmosferde triliçe iyi gider dedim, meğerae kraliçemiz triliçeye bayılırmış.
güzel ve özel anlar için teşekkürler şeker, iyi ki tanımışım seni.

53150930859_7903e17e26_z.jpg

Cansel Ulusoy Çevrimdışı

Cansel Ulusoy

Forum Destekçisi
19 Nis 2021
9,768
22,305
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Herhalde 7-8inci keredir görüşmemize rağmen halen ilk görüşmeye gidermiş gibi heyecanla koşarak gidiyorum. İzmirin kralicesine giderken elim de boş gitmeyeyim sıxak havada sıcak atmosferde triliçe iyi gider dedim, meğerae kraliçemiz triliçeye bayılırmış.
güzel ve özel anlar için teşekkürler şeker, iyi ki tanımışım seni.

53150930859_7903e17e26_z.jpg
Evet canım uzun zamandır çok güzel ve keyifli görüşmelerimiz oluyor benim içinde çok keyifliy bir görüşme oluyor her defasında ☺️☺️ ayrıca traliçe için çok teşekkür ediyorum unutmuyorsun her defasında hep ellerin dolu geliyorsun herşey için teşekkür ederim bebeğim kocaman öpüyorum seni 💋💋💋💋 güzel yorumun için teşekkürler 🥰🥰🥰 umarım en kısa zamanda tekrar görüşürüz 🥰🥰🥰 ayrıca ben daha kahveyi içmeden ne arada içtin sen kahveni yaaa 🤣🤣🤣daha güzel hoş sohpetli kahvelerimiz olsun seviliyorsun 💋💋💋💋 @Akşamcı 🥰🥰🥰

Akşamcı

Normal Üye
3 Eyl 2021
33
64
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Evet canım uzun zamandır çok güzel ve keyifli görüşmelerimiz oluyor benim içinde çok keyifliy bir görüşme oluyor her defasında ☺️☺️ ayrıca traliçe için çok teşekkür ediyorum unutmuyorsun her defasında hep ellerin dolu geliyorsun herşey için teşekkür ederim bebeğim kocaman öpüyorum seni 💋💋💋💋 güzel yorumun için teşekkürler 🥰🥰🥰 umarım en kısa zamanda tekrar görüşürüz 🥰🥰🥰 ayrıca ben daha kahveyi içmeden ne arada içtin sen kahveni yaaa 🤣🤣🤣daha güzel hoş sohpetli kahvelerimiz olsun seviliyorsun 💋💋💋💋 @Akşamcı 🥰🥰🥰
sence kahveyi neden hemen bitiriyorumdur hahahaha

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar