- 12 Ara 2018
- 669
- 1,454
- 32
- Cinsiyetiniz nedir?
Merhaba arkadaşlar
Bir kaç görüşme sonra dedim yine Ceyline gidim onun tadı başka dedim ve randevu istedim
Aksam müsait olmadığı halde beni bir yerlere sıkıştırdı sakaryadan geliyorum diye
Dediğimi gibi Ceylinden sonra bir kaç görüşme yaptım hepsi iyidi ama Ceylindeki kadar değil bu kadın başka ya
Evine geldim hanım hanımcık beni karşıladı ( tabi seksi etek ile)
Cok kibar ve çok seviyeli bir konuşmadan sonra, sanki sevgilim ile buluştum, duşa girdim çıktım beni çok güzel bir pozda yatakta bekledi
İlk görüşmeden daha da iyi bir performans olamaz dedim içimden ama Ceylin onuda aştı
Ön sevisme+Oral + Reverse cowgirl
Zaten dayanamadım ( kim dayanamadım bilir ki ? )
İkincisi daha uzun daha güzel bir sevisme oldu 5 pozisyon yaptik
Ceyline acitmayacak çok nazik davranılirsa bence içindeki panter ortaya çıkıyor
Ceylin gerçekten çok iyi ayrı bir yeri var artık bende gelecek görüşme için kollarımı sıvıyorum
Çok sagolsun beni mutlu evime geri yolladı bu yol onun için değer
))
Bir kaç görüşme sonra dedim yine Ceyline gidim onun tadı başka dedim ve randevu istedim
Aksam müsait olmadığı halde beni bir yerlere sıkıştırdı sakaryadan geliyorum diye
Dediğimi gibi Ceylinden sonra bir kaç görüşme yaptım hepsi iyidi ama Ceylindeki kadar değil bu kadın başka ya
Evine geldim hanım hanımcık beni karşıladı ( tabi seksi etek ile)
Cok kibar ve çok seviyeli bir konuşmadan sonra, sanki sevgilim ile buluştum, duşa girdim çıktım beni çok güzel bir pozda yatakta bekledi
İlk görüşmeden daha da iyi bir performans olamaz dedim içimden ama Ceylin onuda aştı
Ön sevisme+Oral + Reverse cowgirl
Zaten dayanamadım ( kim dayanamadım bilir ki ? )
İkincisi daha uzun daha güzel bir sevisme oldu 5 pozisyon yaptik
Ceyline acitmayacak çok nazik davranılirsa bence içindeki panter ortaya çıkıyor
Ceylin gerçekten çok iyi ayrı bir yeri var artık bende gelecek görüşme için kollarımı sıvıyorum
Çok sagolsun beni mutlu evime geri yolladı bu yol onun için değer