Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Kutsal cumartesi part 2

cansilver333 Çevrimdışı
31 Tem 2022
14
68
36
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Bu çılgın günün 2. meleği yaklaşık 3 haftadır randevu rica ettiğim marjinal güzelliğiyle büyüleyen İlbige hanım. Şans bu güzel ve yorucu güneymiş. Ayrıca şuan tatlı bir yorgunlukla otelde bir köşede bu referansı yazmamın sebebi de olur kendisi. O olmasa outcall görüşmeyi hiç düşünmezdim. O kadar güzel ki... Bu arada direk söyleyince kulağa garip geliyor ama kendisinin forumda ilk fotosunu gördüğümden beri güzel bir enerjisi olduğunu hissediyordum. Gerçekten de öyle olduğunu bu akşam keşfetme şansım oldu. O kadar pozitif bir aurası var ki istemsizce insanın kanı kaynıyor, sarılası ve öpesi geliyor. Çok mutluyum onu tanıdığıma ve dürüst olmak gerekirse kendisi şans verdiği sürece her fırsatta kendisiyle görüşmek isterim. Söylenecek çok şey var ama bence gerek yok. Anlatılmaz yaşanır... ya da sadece uzun zamandır bu kadar terlemediğimi ve içimde belki de hep saklı kalan hard sex arzusunun kıvılcımlanmasına neden olduğunu söyleyip kaçayım 🙈🙈🙈

Bana bu şansı verdiği için kendisine ne kadar teşekkür etsem azdır. Sevgilerle😘

Son düzenleme:
Rote Stern Çevrimdışı
30 Haz 2022
110
169
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu çılgın günün 2. meleği yaklaşık 3 haftadır randevu rica ettiğim İlbige hanım. Şans bu güzel ve yorucu güneymiş. Ayrıca şuan tatlı bir yorgunlukla otel de bir köşede bu referansı yazmamının sebebi de olur kendisi. O olmazsa outcall görüşmeyi hiç düşünmezdim. Bu arada direk söyleyince kulağa garip geliyor ama kendisinin forumda ilk fotosunu gördüğümden beri güzel bir enerjisi olduğunu hissediyordum. Gerçekten de öyle olduğunu bu akşam keşfetme şansım oldu. O kadar pozitif bir aurası var ki istemsizce insanın kanı kaynıyor, sarılası ve öpesi geliyor. Çok mutluyum onu tanıdığıma ve dürüst olmak gerekirse kendisi şans verdiği sürece her fırsatta kendisiyle görüşmek isterim. Söylenecek çok şey var ama bence gerek yok. Anlatılmaz yaşanır... ya da sadece uzun zamandır bu kadar terlemediğimi söyleyip kaçayım 🙈🙈🙈

Bana bu şansı verdiği için kendisine ne kadar teşekkür etsem azdır. Sevgilerle😘
Teşekkürler

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,678
10,834
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel ve samimi paylaşım için teşekkürler...

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar