Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

❤️❤️ Leydisinin Mehmet bey'i gelmiş...❤️❤️

Cansel Ulusoy Çevrimdışı

Cansel Ulusoy

Forum Destekçisi
19 Nis 2021
9,768
22,305
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Harikasın leydimmm 🙏 seni iyi ki tanıdım iyi ki. Çok teşekkür ederim herşey için, yine bir harika olay oldu 😍 3.doz Cansel aşımı da olmuş oldum vallahi 🥳🙈😁😘😘
Teşekkür ederim...sende harikasın tatlım 💋 bende seni iyiki tanımışım 🥰rica ederim canım ❤️seviliyorsun❤️biz bu gidişle daha çok olay yaşarız 😉 İstanbul'dan yola çıktığında arıyorsun beni aşı randevusu için 😉belli mi olur belki yarın yine aşı için ararsın 🤣🤣🤣😎😎😎leydin kocaman öpüyor seni 🥰🥰🥰

Cansel Ulusoy Çevrimdışı

Cansel Ulusoy

Forum Destekçisi
19 Nis 2021
9,768
22,305
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Ayaklara bakıyorum.
@mehmetbeeyy 3. dozda bile hala heyecanlı. @Cansel Ulusoy ise gayet profesyonel ve rahat görünüyor.
3. seferde bile hala heyecanlandırabilenlere ve hala heyecanlanabilenlere selam olsun...
Eli dursa ayağı durmuyor du @mehmetbeeyy 'in 🤭🤭😎😎 evet gerçekten çok heyecanlı bir görüşme oldu ikimiz içinde kendisine tekrar teşekkür ediyorum🥰daha 3 gün burda kendisi bakalım yarın ne olucak🤣🤣🤣🥰🥰😎😎😎😎😈😈
❤️Çok teşekkür ederim @Sabria ❤️ bakalım sizide aynı heyecan saracak mı başarabilecek miyim 😎😎😎🥰🥰🥰😈😈😈

Sabria Çevrimdışı
5 Eyl 2021
326
651
43
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Eli dursa ayağı durmuyor du @mehmetbeeyy 'in 🤭🤭😎😎 evet gerçekten çok heyecanlı bir görüşme oldu ikimiz içinde kendisine tekrar teşekkür ediyorum🥰daha 3 gün burda kendisi bakalım yarın ne olucak🤣🤣🤣🥰🥰😎😎😎😎😈😈
❤Çok teşekkür ederim @Sabria ❤ bakalım sizide aynı heyecan saracak mı başarabilecek miyim 😎😎😎🥰🥰🥰😈😈😈
Neyse ki, aramızda, 3 gün daha oralarda olabilecek şansa sahip beyefendiler mevcut.
Beni uzaktan bile heyecanlandırıyorsunuz. İçiniz rahat olsun o yüzden. ;)

Cansel Ulusoy Çevrimdışı

Cansel Ulusoy

Forum Destekçisi
19 Nis 2021
9,768
22,305
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Neyse ki, aramızda, 3 gün daha oralarda olabilecek şansa sahip beyefendiler mevcut.
Beni uzaktan bile heyecanlandırıyorsunuz. İçiniz rahat olsun o yüzden. ;)
Evet @mehmetbeeyy bu konuda çok şanslı her ay burda bende çok şanslıyım onun gibi bir beyefendi ile tanıştım inşallah sizinlede tanışma fırsatım olur 🙏🥰
❤️İşte buna bayıldım heyecanlandırmaya bayılırım ❤️🥰🥰🥰

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar