Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Marinayla Öğlen Kaçamağı

dorruk

Normal Üye
22 Tem 2013
27
77
Cinsiyetiniz nedir?
Biraz geç bir yazı oluyor lütfen @VİP MARİNA kusura bakmasın. Bayramdan önce görüştüm kensidiyle.

İletişim: Marinayla iletişim son derece rahat. Forumdan ulaştığımı ve referanslarımı söylediğimde bana son derece hızlı bir şekilde dönüşünü yaptı. Genel olarak buradaki arkadaşlara ne kadar net olursanız onlarda size o kadar net cevap veriyor zaten. Saati belirledikten sonra konumu istediğim ve hemen onuda paylaştı benimle. Eve girdikten sonraki iletişimi son derece samimi. Ve ikramlarına şaşıracaksınız. Siz sormadan daha aklınıza gelen herşey masada fazlasıyla bulunuyor ve bunun haricinde sıcak ikramlarını da esirgemiyor. Benim diyen mekanın locasından farksız içeride. Kendisi son derece seksi bir hanım ve gözlerinizi ondan alamıyorsunuz.

Ulaşım: Lokasyon olarak son derece kolay ve bana yakın bir konumdaydı. Toplu taşıma ile nasıl olur bilemiyorum ancak aracınız varsa son derece rahat ulaşım sağlıyorsunuz. Ve park sorunu yaşamazsınız. Zaten vardığınızda sizi Marina kolayca yönlendirip bir an önce kendisine ulaşmanızı sağlıyor.

Özel:
Özel anlarda gerçekten ateşli. Bu anları paylaşmakta yarar görüyorum diğer arkadaşlar için. Bizim için olaylar içeceklerimiz ve sigaralarımız bittikten ve sohbetlerimizden sonra ufak ufak koltukta başladı. Gerçekten kız arkadaşınızın yanına gitmişsiniz gibi. Öpüşmesi size dokunması sizi tetikliyor. Daha sonra duş ve asıl mekana geçiş yapıldı. Oralından öpmesine sizi yönlendirmesine ve sizin onu yönlendirmenize izin vermesiyle gayet tatmin edici bir deneyimdi. 1 saatlik gitmeme ragmen uzun uzadıya seviştik kendisiyle ve çok keyif aldığım anlar oldu. En son kan ter içinde yatağa uzanmış kalmıştım. Maalesef yanından işim sebebiyle biraz acele ayrıldım ancak bilmelisiniz ki kendisi hiç acele etmiyor zaman konusunda.

Sanırım bilgilendirici olmuştur. Kendisiyle tekrar görüşürmüyüm, kesinlikle. Zaten anahtarımı orada düşürmüşüm sağolsun kendi mesaj attı ve anahtarı sakladığını söyledi. Mecbur bir kere daha çok isteyerek ziyaret edicem kendisini :))

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
7,228
5,854
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Biraz geç bir yazı oluyor lütfen @VİP MARİNA kusura bakmasın. Bayramdan önce görüştüm kensidiyle.

İletişim: Marinayla iletişim son derece rahat. Forumdan ulaştığımı ve referanslarımı söylediğimde bana son derece hızlı bir şekilde dönüşünü yaptı. Genel olarak buradaki arkadaşlara ne kadar net olursanız onlarda size o kadar net cevap veriyor zaten. Saati belirledikten sonra konumu istediğim ve hemen onuda paylaştı benimle. Eve girdikten sonraki iletişimi son derece samimi. Ve ikramlarına şaşıracaksınız. Siz sormadan daha aklınıza gelen herşey masada fazlasıyla bulunuyor ve bunun haricinde sıcak ikramlarını da esirgemiyor. Benim diyen mekanın locasından farksız içeride. Kendisi son derece seksi bir hanım ve gözlerinizi ondan alamıyorsunuz.

Ulaşım: Lokasyon olarak son derece kolay ve bana yakın bir konumdaydı. Toplu taşıma ile nasıl olur bilemiyorum ancak aracınız varsa son derece rahat ulaşım sağlıyorsunuz. Ve park sorunu yaşamazsınız. Zaten vardığınızda sizi Marina kolayca yönlendirip bir an önce kendisine ulaşmanızı sağlıyor.

Özel: Özel anlarda gerçekten ateşli. Bu anları paylaşmakta yarar görüyorum diğer arkadaşlar için. Bizim için olaylar içeceklerimiz ve sigaralarımız bittikten ve sohbetlerimizden sonra ufak ufak koltukta başladı. Gerçekten kız arkadaşınızın yanına gitmişsiniz gibi. Öpüşmesi size dokunması sizi tetikliyor. Daha sonra duş ve asıl mekana geçiş yapıldı. Oralından öpmesine sizi yönlendirmesine ve sizin onu yönlendirmenize izin vermesiyle gayet tatmin edici bir deneyimdi. 1 saatlik gitmeme ragmen uzun uzadıya seviştik kendisiyle ve çok keyif aldığım anlar oldu. En son kan ter içinde yatağa uzanmış kalmıştım. Maalesef yanından işim sebebiyle biraz acele ayrıldım ancak bilmelisiniz ki kendisi hiç acele etmiyor zaman konusunda.

Sanırım bilgilendirici olmuştur. Kendisiyle tekrar görüşürmüyüm, kesinlikle. Zaten anahtarımı orada düşürmüşüm sağolsun kendi mesaj attı ve anahtarı sakladığını söyledi. Mecbur bir kere daha çok isteyerek ziyaret edicem kendisini :))
paylaşım için teşekkürler

Faar Çevrimdışı
15 Ağu 2018
2,821
1,963
Cinsiyetiniz nedir?
Paylaşım için teşekkürler sevişmenize sağlık...

Black&White Çevrimdışı
9 Tem 2022
27
48
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Bilgilendirici paylasım için teşekkürler

abc2 Çevrimdışı

abc2

....
Normal Üye
24 Ocak 2020
49
92
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler sevismenize sağlık

Mtador

Normal Üye
24 Tem 2022
34
52
55
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
çok yararlı bir paylaşım olmuş.teşekkürler.

kadikoylu Çevrimiçi

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,679
10,834
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel ve faydalı bilgiler içeren paylaşım için teşekkürler...

VİP MARİNA Çevrimdışı

VİP MARİNA

Forum Destekçisi
3 Haz 2021
746
4,998
29
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan

Özel: Özel anlarda gerçekten ateşli. Bu anları paylaşmakta yarar görüyorum diğer arkadaşlar için. Bizim için olaylar içeceklerimiz ve sigaralarımız bittikten ve sohbetlerimizden sonra ufak ufak koltukta başladı. Gerçekten kız arkadaşınızın yanına gitmişsiniz gibi. Öpüşmesi size dokunması sizi tetikliyor. Daha sonra duş ve asıl mekana geçiş yapıldı. Oralından öpmesine sizi yönlendirmesine ve sizin onu yönlendirmenize izin vermesiyle gayet tatmin edici bir deneyimdi. 1 saatlik gitmeme ragmen uzun uzadıya seviştik kendisiyle ve çok keyif aldığım anlar oldu. En son kan ter içinde yatağa uzanmış kalmıştım. Maalesef yanından işim sebebiyle biraz acele ayrıldım ancak bilmelisiniz ki kendisi hiç acele etmiyor zaman konusunda.

Tşk ederim baby güzel yorum için 🥰🥰🥰gene beklerim 💓💓💓💓😘

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
11,909
10,105
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşımınız için teşekürler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar