- 19 Nis 2021
- 9,768
- 22,305
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bayan
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Kafayı yeme...ben seni yerim olmaz mıbu teklife hayir demem icin kafayı yemis olmam lazım
İlk sıraya beni yaz fıstığım birlikte bıcı bıcı yapar şarap içeriz sonrada uyuruz
Evet çok net aldımJakuzi konusunda fikrimi aldın sanırsam. 5 litre su bile fazla geliyor bana![]()
Tamam fındığım ilk sıra seninİlk sıraya beni yaz fıstığım birlikte bıcı bıcı yapar şarap içeriz sonrada uyuruz![]()
Jakuziye en yakisan kadinnnn❤❤❤
Nasıl hayır diyebilirimki senn istedikten sonra bebegim ❤
BencedeBu kafaya hayır demem için teklifi yemiş olmam lazım….
Bencede yavrum tam bizlik bir fantazi benceDeğişik bir fantezi neden olmadın![]()
Teşekkür ederim bebeğimSen oldukdan sonra herşey olur ister jakuzi ister minik bir duş kabini senin olduğun heryer sevgi kokar, şehvet kokaralev bebeğim
![]()
Hahaaa yok canım ben kıyamam sizebu teklife hayir dersem direk cukumden camasir teline asin beni![]()
Sen zaten asla hayır diyemezsinNasıl hayır diyebilirimki senn istedikten sonra bebegim ❤![]()
Jazukizi zaten unutmuşuz soğuk suyu açmayıOrtam sicak, jakuzideki su sicak. Aman aman
Senle herşeye varım ki ben
yanında olmak vardı o jakuzide
İnşallah bir gün olur bebişyanında olmak vardı o jakuzide
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!